Super-Charlie och spökfällan (ljudbok) av Camil
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Camilla Läckberg (författare), Morgan Alling (berättare)

Super-Charlie och spökfällan (Super-Charlie #8) ljudbok

39 kr
(0)
Om nätterna hörs mystiska ljud hemma hos Super-Charlie. Det verkar som om någon är inne i huset - någon som inte tillhör familjen ... Men ingen annan hör ljuden, inte ens mormor vill tro på Super-Charlie när han berättar om den övernaturliga inkräktaren. Till slut inser Super-Charlie att enda sättet att bevisa att han har rätt är att gillra en fälla och fånga in spöket själv. Men till det behöver han alla sina superkrafter. Super-Charlie och spökfällan är den åttonde helt fristående boken o...
Ljudbok 39 kr E-Bok 39 kr
Författare Camilla Läckberg (författare), Morgan Alling (berättare), Therese1 Vildefall (illustratör), Theresex Vildefall (illustratör), Therese Vildefall (illustratör), Therese Larsson (illustratör)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 17 December 2018
Längd 0:12
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Del i serie 8
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178272044
Om nätterna hörs mystiska ljud hemma hos Super-Charlie. Det verkar som om någon är inne i huset - någon som inte tillhör familjen ... Men ingen annan hör ljuden, inte ens mormor vill tro på Super-Charlie när han berättar om den övernaturliga inkräktaren. Till slut inser Super-Charlie att enda sättet att bevisa att han har rätt är att gillra en fälla och fånga in spöket själv. Men till det behöver han alla sina superkrafter. Super-Charlie och spökfällan är den åttonde helt fristående boken om barnens egen superhjälte, den kaxige Super-Charlie. Deckardrottningen Camilla Läckbergs humor och träffsäkra skildring av livet i en småbarnsfamilj.