Läs e-böcker på Android

med Bokons app

Läs och köp e-böcker i Sveriges ledande läsarapp för Android. Samla alla dina e-böcker och PDF-filer i en och samma app! Du kan dessutom använda vår app för att läsa e-böcker som du lånar på ditt bibliotek!

 

Hämta Bokons app gratis!

riidr bøger app på android
 

Allt detta får du när du hämtar Bokons Android-app:

bibliotek til e-bøger

Ditt eget bibliotek för e-böcker

Köp och läs e-böcker direkt i din Android smartphone eller surfplatta. Med Bokons app får du de största läsupplevelserna levererade sekundsnabbt till din enhet.

Importera egna dokument till Bokon

Du kan enkelt importera dokument i PDF- och ePubformat direkt till Bokons app. På detta sätt kan du på ett bekvämt sätt hålla reda på dina dokument och e-böcker. Ladda ner och testa redan idag!

eboghandel og marked
2.000 gratis smagsprøver på e-bøger

Läs var du vill – när du vill

Behöver du vänta en kvart i väntrummet hos tandläkaren, eller är tåget försenat igen? Med Bokons app har du alltid dina e-boksfavoriter i fickan. Du kan anpassa läsupplevelsen så att den passar dina behov – vi har exempelvis gjort det möjligt att enkelt skifta till nattläsningsläge för att göra det vilsammare för dina ögon, och mindre störande för din partner bredvid dig i sängen.

Hur läsa en som kräver Adobe-ID på Android-enhet? 

För att läsa en bok med Adobe drm(kopieringsskydd) på din iOS-enhet behöver du göra följande för att öppna upp och läsa boken. Vi rekommenderar Bluefire reader för att läsa kopieringsskyddade böcker. Den hittar du i appstore eller i google play och är gratis. 

 

  • Registrera ett Adobe ID, om du inte redan har ett: https://www.adobe.com/se/account/sign- in.adobedotcom.html?returnURL=http://www.adobe.com/se/.

  • Auktorisera Bluefire Reader mot ditt Adobe ID (mailadress/lösenord): Öppna Bluefire Reader och Gå till ”Info” och Authorize och ange ditt Adobe ID.

  • Gå till www.bokon.se via Safari, logga in på ditt konto och gå till ”Mina böcker”.

  • Välj den bok du vill hämta och klicka på ”Ladda ned”och Klicka på ”öppna i..” och välj Bluefire Reader.