Läs e-böcker på Android

med Bokons app

Läs och köp e-böcker i Sveriges ledande läsarapp för Android. Samla alla dina e-böcker och PDF-filer i en och samma app! Du kan dessutom använda vår app för att läsa e-böcker som du lånar på ditt bibliotek!

 

Hämta Bokons app gratis!

riidr bøger app på android

Allt detta får du när du hämtar Bokons Android-app:

bibliotek til e-bøger

Ditt eget bibliotek för e-böcker

Köp och läs e-böcker direkt i din Android smartphone eller surfplatta. Med Bokons app får du de största läsupplevelserna levererade sekundsnabbt till din enhet.

Importera egna dokument till Bokon

Du kan enkelt importera dokument i PDF- och ePubformat direkt till Bokons app. På detta sätt kan du på ett bekvämt sätt hålla reda på dina dokument och e-böcker. Ladda ner och testa redan idag!

eboghandel og marked
2.000 gratis smagsprøver på e-bøger

Läs var du vill – när du vill

Behöver du vänta en kvart i väntrummet hos tandläkaren, eller är tåget försenat igen? Med Bokons app har du alltid dina e-boksfavoriter i fickan. Du kan anpassa läsupplevelsen så att den passar dina behov – vi har exempelvis gjort det möjligt att enkelt skifta till nattläsningsläge för att göra det vilsammare för dina ögon, och mindre störande för din partner bredvid dig i sängen.

Läs DRM-skyddade e-böcker

Som en av de första i Norden har Bokon blivit certifierade av Adobe Systems Inc, så att du får möjlighet att läsa även e-böcker som skyddats med kopieringsskyddet Adobe DRM. Därför kan du alltså importera dina DRM-skyddade dokument direkt till Bokon-appen och läsa dem där!

Læs hvor og hvornår du vil