Läs dina e-böcker på iPad & iPhone

med Bokons iOS-app

Med Bokons app för iOS kan du både köpa och läsa e-böcker i din iPad (även iPhone och iPod touch fungerar med appen). Med appen kan du samla alla dina e-böcker och PDF-filer i en och samma läsare. Du kan dessutom låna böcker från ditt bibliotek, och läsa dem i Bokons app.

man
 

Med Bokons iOS-app får du

bibliotek til e-bøger

Ditt eget e-boksbibliotek

Köp och läs e-böcker direkt i din iPad, iPhone eller iPod touch. Med Bokons hjälp får du de största läsuppleveleserna levererade sekundsnabbt till din e-boksläsare!.

Konkurrenskraftiga priser och stort urval

Vårt samarbete med några av de största förlagen säkerställer att du alltid hittar e-böcker till konkurrenskraftiga priser hos Bokon. Jämför oss gärna med andra e-bokhandlare! Vårt sortiment av e-böcker växer för varje dag – hämta Bokon-appen redan idag, så kan du snabbt komma igång med att läsa e-böcker.

eboghandel og marked
gratis smagsprøver på e-bøger

Läs ett gratis smakprov

Många av e-böckerna vi säljer erbjuder gratis smakprover. Allt du behöver göra för att kunna läsa dessa är att ladda ner Bokons app – då kan du komma igång med e-böcker redan idag.

Anpassa själv dina läsinställningar

Det är möjligt att anpassa allt ifrån textstorlek till bakgrundsfärg i appen. Det innebär att du kan skräddarsy din läsupplevelse, efter vad du gillar bäst.

tilpas læseindstillinger i e-bøger
synkronisering af e-bøger

E-böcker synkroniseras mellan dina enheter

Har du köpt en e-bok på din iPad från Bokon-appen, men vill kunna läsa den i din iPhone? Inga problem – logga bara in på din iPhone med ditt Bokon-konto, så kommer e-böckerna automatiskt att synkroniseras till din telefon. Det gäller också för bokmärken och för den sida du senast läste. Visst är det smart?

Du kan ladda ner och spara dina e-böcker

Om du någon gång skulle önska att läsa dina e-böcker i en annan e-boksläsare eller på en annan dator, har vi gjort det enkelt att ladda ner e-böckerna från ditt bibliotek på Bokon.se. Därifrån kan du importera dina böcker till den nya e-boksläsaren.

download e-bøger
synkronisering af e-bøger

Dina bokmärken synkroniseras

Inte nog med detta – du behöver aldrig mer vara osäker om vart i boken som du slutade läsa. Bokon-appen synkroniserar automatiskt din senast lästa sida samt dina bokmärken med vår server. Du kan därför läsa boken hemma på din iPad på kvällen, och fortsätta där du slutade på din iPhone i bussen på väg till jobbet.

Hur läsa en som kräver Adobe-ID på iphone och Ipad?

För att läsa en bok med Adobe drm(kopieringsskydd) på din iOS-enhet behöver du göra följande för att öppna upp och läsa boken. Vi rekommenderar Bluefire reader för att läsa kopieringsskyddade böcker. Den hittar du i appstore eller i google play och är gratis. 

 
  • Registrera ett Adobe ID, om du inte redan har ett: https://www.adobe.com/se/account/sign- in.adobedotcom.html?returnURL=http://www.adobe.com/se/.
  • Auktorisera Bluefire Reader mot ditt Adobe ID (mailadress/lösenord): Öppna Bluefire Reader och Gå till ”Info” och Authorize och ange ditt Adobe ID.
  • Gå till www.bokon.se via Safari, logga in på ditt konto och gå till ”Mina böcker”.
  • Välj den bok du vill hämta och klicka på ”Ladda ned”och Klicka på ”öppna i..” och välj Bluefire Reader.