Välkommen till en värld av e-böcker

Vi tycker att det ska vara både enkelt och billigt att läsa e-böcker. Därför erbjuder Bokon ett komplett utbud av e-böcker och de bästa apparna att läsa dem i. Skaffa dig ett eget konto på Bokon, och börja läsa e-böcker på bara några minuter!

Skapa ett konto på Bokon nu!

kom i gang med at læse og købe e-bøger med Riidr
laptop

Läs e-böcker på iPad & iPhone

med Bokons app för iOS

Läs e-böcker i vår app för iPad, iPhone och iPod touch. Appen gör det dessutom möjligt att läsa DRM-skyddade böcker, till exempel sådana som du lånar från biblioteket.

Hämta Bokons app för iOS

laptop

Läs e-böcker på din Android

med Bokons app för Android

Läs e-böcker i vår app för Androidbaserade surfplattor och smartphones. Appen gör det även möjligt att läsa DRM-skyddade böcker, till exempel sådana som du lånar från biblioteket.

Hämta Bokons app för Android

Dessutom erbjuder Bokon dig allt detta

læs e-bøger på Kindle med Riidr

Skicka böcker till din Kindle – med bara ett klick!

Om du har en Kindle, kan du nu för första gången köpa och läsa svenska böcker på din läsplatta. Med Bokons praktiska funktion ”Skicka till Kindle”, kan du köpa dina e-böcker hos Bokon och synkronisera dem med ditt Kindle-konto – med bara ett klick. (Detta fungerar för nära nog samtliga svenska e-böcker, förutsatt att de inte är skyddade med Adobe DRM.)

Stort sortiment av svenska och engelska e-böcker

Bokon kan erbjuda ett stort urval av de senaste och mest populära e-böckerna på både svenska och engelska, och butiken fylls på med nya titlar varje dag.

læs e-bøger online i browseren med Riidrs webreader
gratis smagsprøver på e-bøger

Läs dina Bokon-böcker där du önskar

Alla e-böcker och ljudböcker som du köper från Bokon använder sig i möjligaste mån av öppna standarder, t ex ePub-formatet, så att du som kund inte är låst till någon speciell e-boksläsare eller plattform för att kunna läsa dina e-böcker. Om du vill använda en annan läsare än Bokons egen app är det inga problem – du kan när som helst välja att exportera böckerna från ditt bibliotek och importera dem till den läsare/app som du önskar.

Du får ditt eget bibliotek

När du skapar ett konto hos Bokon, får du tillgång till ditt egna bibliotek där du alltid kan hitta dina köpta eller lånade e-böcker. Och när du hittar en bok som verkar vara bra, kan du enkelt lägga till den på din egen önskelista – även de e-böcker som du ”önskat” dig ser du i ditt bibliotek. Dessutom kan du tycka till om de e-böcker som du redan har läst, så att andra läsare kan dra nytta av dina rekommendationer.

gratis e-bøger