Läs svenska e-böcker på Kindle

– det krävs bara ett klick!

För att göra det möjligt för dig som kund har Bokon gjort det enklare än nånsin att läsa svenska e-böcker på din Kindle-läsplatta! De böcker du köper hos Bokon kan du föra över till din Kindle med bara ett musklick. Inga sladdar, inga extra program att installera. Precis så enkelt som det borde vara!

Öppna Bokonkonto & testa själv!

Så gör du för att skicka dina e-böcker till Kindle

bibliotek

1. Gå til ditt bibliotek hos Bokon

Om du inte har skapat ett konto hos Bokon – gör det nu. Det tar bara några minuter. När du registrerar dig som kund hos Bokon får du automatiskt ett eget bibliotek. För att hjälpa dig fylla din digitala bokhylla erbjuder vi ett stort utbud av svenska böcker som fungerar att läsa på Kindle.

2. Klicka på e-boken du vill läsa i din Kindle

Du kan skicka e-böckerna i ditt bibliotek till Kindle. Börja med att klicka på önskad e-bok för att visa funktionsmenyn.

tryk på ebog
send til min kindle

3. Klicka på knappen ”Skicka till Kindle”

I funktionsmenyn trycker du på knappen ”Skicka till Kindle". Därefter inleds konverteringen av din e-bok till Kindles mobi-format och därefter skickas boken till ditt Kindlekonto.

4. Din e-bok är nu skickad till Kindle

När konverteringen och leveransen är klar, får du besked om att överföringen har lyckats. När din Kindle har tagit emot e-boken, kommer du att se den på din Kindle-läsare eller app, beroende på vilken enhet du använder. Trevlig läsning!

 

Observera: funktionen Skicka till Kindle fungerar tyvärr inte med alla e-böcker. Detta kan bero på storleken, flera inbäddade länkar, stora bilder eller att boken är en kombinerad e-bok/ljudbok eller att titeln är skyddad med Adobe DRM. I vissa fall kan det fungera att konvertera e-boken manuellt till Kindle-format.