Super-Charlie och spökfällan (e-bok) av Camilla
Lägg till önskelistan
Camilla Läckberg (författare)

Super-Charlie och spökfällan (Super-Charlie #8) e-bok

35 kr Tidigare pris: 39 kr
(0)
Om nätterna hörs mystiska ljud hemma hos Super-Charlie. Det verkar som om någon är inne i huset - någon som inte tillhör familjen ... Men ingen annan hör ljuden, inte ens mormor vill tro på Super-Charlie när han berättar om den övernaturliga inkräktaren. Till slut inser Super-Charlie att enda sättet att bevisa att han har rätt är att gillra en fälla och fånga in spöket själv. Men till det behöver han alla sina superkrafter. Super-Charlie och spökfällan är den åttonde helt fristående boken o...
35 kr Tidigare pris: 39 kr
35 kr Tidigare pris: 39 kr
Författare Camilla Läckberg (författare), Therese Vildefall (illustratör), Millis Sarri (illustratör), Therese Larsson (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 10 Oktober 2018
Längd 40 sidor
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Del i serie 8
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178030972
Om nätterna hörs mystiska ljud hemma hos Super-Charlie. Det verkar som om någon är inne i huset - någon som inte tillhör familjen ... Men ingen annan hör ljuden, inte ens mormor vill tro på Super-Charlie när han berättar om den övernaturliga inkräktaren. Till slut inser Super-Charlie att enda sättet att bevisa att han har rätt är att gillra en fälla och fånga in spöket själv. Men till det behöver han alla sina superkrafter. Super-Charlie och spökfällan är den åttonde helt fristående boken om barnens egen superhjälte, den kaxige Super-Charlie. Deckardrottningen Camilla Läckbergs humor och träffsäkra skildring av livet i en småbarnsfamilj och illustratören Therese Larssons fartfyllda bilder fyllda av roliga detaljer gör böckerna till barnens favoriter.