Stella och hemligheten (ljudbok) av Marie Oskar
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Marie Oskarsson (författare), Madeleine Bernadotte (författare), Karini Gustafson-Teixeira (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare)

Stella och hemligheten ljudbok

65 kr
(0)
Att stå upp för sig själv eller någon annan är inte alltid lätt. Hur tar man mod till sig och säger ifrån när något inte känns bra? När Prinsessan Madeleine barnboksdebuterar är det med ett tema som i och med arbetet för World Childhood Foundation engagerar henne starkt: barns rättigheter. När nioåriga Stella och hennes pappa flyttar till Sverige känns allt nytt och lite konstigt: språket, skolan och fritidsaktiviteterna, allt är annorlunda och tar tid att vänja sig vid. Så en dag berättar ko...
Ljudbok 65 kr E-Bok 39 kr
Författare Marie Oskarsson (författare), Madeleine Bernadotte (författare), Karini Gustafson-Teixeira (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Stina Lövkvist (illustratör)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 4 Juni 2019
Längd 1:47
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178272877
Att stå upp för sig själv eller någon annan är inte alltid lätt. Hur tar man mod till sig och säger ifrån när något inte känns bra? När Prinsessan Madeleine barnboksdebuterar är det med ett tema som i och med arbetet för World Childhood Foundation engagerar henne starkt: barns rättigheter. När nioåriga Stella och hennes pappa flyttar till Sverige känns allt nytt och lite konstigt: språket, skolan och fritidsaktiviteterna, allt är annorlunda och tar tid att vänja sig vid. Så en dag berättar kompisen Elena en fruktansvärd hemlighet för Stella. Något som Stella inte får berätta för någon. Lova det! Men Elenas hemlighet skaver som en tung sten i magen på Stella. Vad ska hon göra? ”Stella och hemligheten” är en vardagsnära berättelse att lyssna på tillsammans, men också en bok med ett viktigt ämne att prata om. Prinsessan Madeleine läser ljudbokens förord.