Stella och hemligheten (e-bok) av Marie Oskarss
Lägg till önskelistan
Marie Oskarsson (författare), Madeleine Bernadotte (författare), Karini Gustafson-Teixeira (författare)

Stella och hemligheten e-bok

35 kr Tidigare pris: 39 kr
(0)
Att stå upp för sig själv eller någon annan är inte alltid lätt. Hur tar man mod till sig och säger ifrån när något inte känns bra? När Prinsessan Madeleine barnboksdebuterar är det med ett tema som i och med arbetet för World Childhood Foundation engagerar henne starkt: barns rättigheter. När nioåriga Stella och hennes pappa flyttar till Sverige känns allt nytt och lite konstigt: språket, skolan och fritidsaktiviteterna, allt är annorlunda och tar tid att vänja sig vid. Så en dag berättar...
35 kr Tidigare pris: 39 kr
59 kr Tidigare pris: 65 kr
Författare Marie Oskarsson (författare), Madeleine Bernadotte (författare), Karini Gustafson-Teixeira (författare), Stina Lövkvist (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 4 Juni 2019
Längd 144 sidor
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178036714
Att stå upp för sig själv eller någon annan är inte alltid lätt. Hur tar man mod till sig och säger ifrån när något inte känns bra? När Prinsessan Madeleine barnboksdebuterar är det med ett tema som i och med arbetet för World Childhood Foundation engagerar henne starkt: barns rättigheter. När nioåriga Stella och hennes pappa flyttar till Sverige känns allt nytt och lite konstigt: språket, skolan och fritidsaktiviteterna, allt är annorlunda och tar tid att vänja sig vid. Så en dag berättar kompisen Elena en fruktansvärd hemlighet för Stella. Något som Stella inte får berätta för någon. Lova det! Men Elenas hemlighet skaver som en tung sten i magen på Stella. Vad ska hon göra? ”Stella och hemligheten” är en vardagsnära berättelse att läsa tillsammans, men också en bok med ett viktigt ämne att prata om. I slutet av boken finns frågor till läsaren för att öppna till samtal om svåra frågor som rör integritet, förtroenden och självkänsla. Det finns också en separat lärarhandledning för den som vill fördjupa sig i frågorna.