Skulden (ljudbok) av David Baldacci
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
David Baldacci (författare), Reine Byrnolfsson (berättare)

Skulden (Aloysius Archer #1) ljudbok

Pris 79 kr
(3)
Året är 1949. Krigsveteranen Aloysius Archer har precis avtjänat ett fängelsestraff för ett brott han inte begått. Hans övervakare har gett honom stränga order: anmäl dig med jämna mellanrum, skaffa ett jobb, drick ingen alkohol och umgås inte med kvinnor på glid. I en bar i småstaden Poca City får Archer ett jobberbjudande: han ska driva in en skuld åt en lokal affärsman. Men det som skulle vara ett enkelt jobb slutar med att Archer blir misstänkt för mord. För att rentvå sig är det upp t...
Ljudbok 79 kr Pris E-Bok 49 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare David Baldacci (författare), John-Henri Holmberg (översättare), Reine Byrnolfsson (berättare)
Förlag Bokfabriken
Utgiven 18 November 2019
Längd 13:51
Genrer Deckare
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178352852
Året är 1949. Krigsveteranen Aloysius Archer har precis avtjänat ett fängelsestraff för ett brott han inte begått. Hans övervakare har gett honom stränga order: anmäl dig med jämna mellanrum, skaffa ett jobb, drick ingen alkohol och umgås inte med kvinnor på glid. I en bar i småstaden Poca City får Archer ett jobberbjudande: han ska driva in en skuld åt en lokal affärsman. Men det som skulle vara ett enkelt jobb slutar med att Archer blir misstänkt för mord. För att rentvå sig är det upp till Archer själv att hitta den verkliga mördaren innan polisen burar in honom för gott. Skulden är första delen i bästsäljaren David Baldaccis nya serie om krigsveteranen Aloysius Archer.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Inte bra

Jag har nog läst det mesta av Baldacci men denna var faktiskt riktigt dålig. Känns som ett refuserat försök från innan han slog igen. Språket flyter inte, historien är svag och karaktärerna stereotyp.