Skulden (e-bok) av
Lägg till önskelistan
John-Henri Holmberg (översättare)

Skulden (Aloyisus Archer #1) e-bok

49 kr
(1)
Året är 1949. Krigsveteranen Aloysius Archer har precis avtjänat ett fängelsestraff för ett brott han inte begått. Hans övervakare har gett honom stränga order: anmäl dig med jämna mellanrum, skaffa ett jobb, drick ingen alkohol och umgås inte med kvinnor på glid. I en mörk bar i småstaden Poca City får Archer ett jobberbjudande: han ska driva in en skuld åt en lokal affärsman. Men det som skulle vara ett enkelt jobb slutar med att Archer blir misstänkt för mord. För att rentvå sitt namn o...
E-Bok 49 kr Ljudbok 79 kr
Författare John-Henri Holmberg (översättare)
Förlag Bokfabriken
Utgiven 18 November 2019
Genrer Deckare
Del i serie 1
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178352814
Året är 1949. Krigsveteranen Aloysius Archer har precis avtjänat ett fängelsestraff för ett brott han inte begått. Hans övervakare har gett honom stränga order: anmäl dig med jämna mellanrum, skaffa ett jobb, drick ingen alkohol och umgås inte med kvinnor på glid. I en mörk bar i småstaden Poca City får Archer ett jobberbjudande: han ska driva in en skuld åt en lokal affärsman. Men det som skulle vara ett enkelt jobb slutar med att Archer blir misstänkt för mord. För att rentvå sitt namn och rädda sig undan galgen är det upp till honom själv att hitta den verkliga mördaren. Skulden är första delen i bästsäljaren David Baldaccis nya serie om krigsveteranen Aloysius Archer.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Inte bra

Jag har nog läst det mesta av Baldacci men denna var faktiskt riktigt dålig. Känns som ett refuserat försök från innan han slog igen. Språket flyter inte, historien är svag och karaktärerna stereotyp.