Rådjursmannen : Mina sju år i vildmarken (ljudb
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Geoffroy Delorme (författare), Alexander Salzberger (berättare)

Rådjursmannen : Mina sju år i vildmarken ljudbok

145 kr
(0)
”... lika fascinerande som gripande.” Dagens Nyheter ”Det är en personlig och känslofullt skriven text, ofta med poetiska undertoner. Rådjursmannen är en mycket originell och självupplevd naturskildring, som samtidigt är en hyllning till naturen och de vilda djuren.” BTJ Den bästsäljande franska självbiografin om en mans unika kontakt med rådjur. Som pojke är Geoffroy Delorme ensam och söker sig gärna ut i naturen. En dag i skogen i Normandie möter han ett nyfiket rådjur, ett möte som öppn...
Ljudbok 145 kr E-Bok 125 kr
Författare Geoffroy Delorme (författare), Alexander Salzberger (berättare), Maria Bodner Gröön (översättare), Ingrediensen AB (annat)
Utgiven 13 Oktober 2021
Längd 4:44
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137503417
”... lika fascinerande som gripande.” Dagens Nyheter ”Det är en personlig och känslofullt skriven text, ofta med poetiska undertoner. Rådjursmannen är en mycket originell och självupplevd naturskildring, som samtidigt är en hyllning till naturen och de vilda djuren.” BTJ Den bästsäljande franska självbiografin om en mans unika kontakt med rådjur. Som pojke är Geoffroy Delorme ensam och söker sig gärna ut i naturen. En dag i skogen i Normandie möter han ett nyfiket rådjur, ett möte som öppnar vägen till en fascinerande värld som lockar honom allt mer. Geoffroy börjar äta sina måltider i det fria, sedan också att övernatta under bar himmel. Snart finner han för gott att stanna kvar. Geoffroy lever till slut sju år i skogen. Han anpassar sina mat- och sovvanor för att överleva. Gradvis kommer han allt närmare ett antal rådjur och får uppleva deras liv – och död – på nära håll. Han delar deras strövtåg och tycks bli accepterad som en like. Hos rådjuren upplever han djup vänskap och närvaro. Han blir Rådjursmannen.