Rådjursmannen : mina sju år i vildmarken (ljudb
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Geoffroy Delorme (författare), Alexander Salzberger (berättare)

Rådjursmannen : mina sju år i vildmarken ljudbok

Pris 115 kr
(0)
”... lika fascinerande som gripande.” Dagens Nyheter ”En kärleksförklaring till det vilda.” Mariestads-Tidningen ”… en fantastiskt fin bok” Socialpolitik - - - Den bästsäljande franska självbiografin om en mans unika kontakt med rådjur. Som pojke är Geoffroy Delorme ensam och söker sig gärna ut i naturen. En dag i skogen i Normandie möter han ett nyfiket rådjur, ett möte som öppnar vägen till en fascinerande värld som lockar honom allt mer. Geoffroy börjar äta sina måltider i det fria, s...
Ljudbok 115 kr Pris E-Bok 85 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Geoffroy Delorme (författare), Alexander Salzberger (berättare), Maria Bodner Gröön (översättare), Ingrediensen AB (annat)
Utgiven 13 Oktober 2021
Längd 4:44
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137503417
”... lika fascinerande som gripande.” Dagens Nyheter ”En kärleksförklaring till det vilda.” Mariestads-Tidningen ”… en fantastiskt fin bok” Socialpolitik - - - Den bästsäljande franska självbiografin om en mans unika kontakt med rådjur. Som pojke är Geoffroy Delorme ensam och söker sig gärna ut i naturen. En dag i skogen i Normandie möter han ett nyfiket rådjur, ett möte som öppnar vägen till en fascinerande värld som lockar honom allt mer. Geoffroy börjar äta sina måltider i det fria, sedan också att övernatta under bar himmel. Snart finner han för gott att stanna kvar. Geoffroy lever till slut sju år i skogen. Han anpassar sina mat- och sovvanor för att överleva. Gradvis kommer han allt närmare ett antal rådjur och får uppleva deras liv – och död – på nära håll. Han delar deras strövtåg och tycks bli accepterad som en like. Hos rådjuren upplever han djup vänskap och närvaro. Han blir Rådjursmannen.