Rådjursmannen : Mina sju år i vildmarken (e-bok
Lägg till önskelistan
Geoffroy Delorme (författare)

Rådjursmannen : Mina sju år i vildmarken e-bok

117 kr
(0)
Den bästsäljande franska självbiografin om en mans unika kontakt med rådjur. Som pojke är Geoffroy Delorme ensam och söker sig gärna ut i naturen. En dag i skogen i Normandie möter han ett nyfiket rådjur, ett möte som öppnar vägen till en fascinerande värld som lockar honom allt mer. Geoffroy börjar äta sina måltider i det fria, sedan också att övernatta under bar himmel. Snart finner han för gott att stanna kvar. Geoffroy lever till slut sju år i skogen. Han anpassar sina mat- och sovvanor...
E-Bok 117 kr Ljudbok 139 kr
Författare Geoffroy Delorme (författare), Maria Bodner Gröön (översättare), Lisa Benk (Bengtsson) (annat), Ingrediensen AB (annat)
Utgiven 13 Oktober 2021
Längd 196 sidor
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137502298
Den bästsäljande franska självbiografin om en mans unika kontakt med rådjur. Som pojke är Geoffroy Delorme ensam och söker sig gärna ut i naturen. En dag i skogen i Normandie möter han ett nyfiket rådjur, ett möte som öppnar vägen till en fascinerande värld som lockar honom allt mer. Geoffroy börjar äta sina måltider i det fria, sedan också att övernatta under bar himmel. Snart finner han för gott att stanna kvar. Geoffroy lever till slut sju år i skogen. Han anpassar sina mat- och sovvanor för att överleva. Gradvis kommer han allt närmare ett antal rådjur och får uppleva deras liv – och död – på nära håll. Han delar deras strövtåg och tycks bli accepterad som en like. Hos rådjuren upplever han djup vänskap och närvaro. Han blir Rådjursmannen.