När djävulen håller ljuset (ljudbok) av Karin F
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Karin Fossum (författare), Torsten Wahlund (berättare)

När djävulen håller ljuset (Konrad Sejer #4) ljudbok

89 kr Tidigare pris: 99 kr
(0)
En oroväckande och djävulskt spännande berättelse!     När djävulen håller ljuset ser ingen klart, och när han gör det för den 60-åriga Irma som lever ensam och isolerad blir hennes sinne förmörkat. Och när djävulen håller ljuset kan en ung man ramla nerför en källartrappa och så småningom dö där nere.     I en raffinerat uppbyggd roman med en ständigt ökande psykologisk spänning berättar Karin Fossum om Irma, om två unga män som driver omkring och begår småbrott och om en ung man som i fylla...
89 kr Tidigare pris: 99 kr
59 kr Tidigare pris: 65 kr
Författare Karin Fossum (författare), Anders Timrén (annat), Torsten Wahlund (berättare), Helena Örnkloo (översättare), Ilse-Mari Berglin (annat), Ulf Örnkloo (översättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 8 Juni 2020
Längd 8:36
Genrer Deckare
Serie Konrad Sejer
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176515235
En oroväckande och djävulskt spännande berättelse!     När djävulen håller ljuset ser ingen klart, och när han gör det för den 60-åriga Irma som lever ensam och isolerad blir hennes sinne förmörkat. Och när djävulen håller ljuset kan en ung man ramla nerför en källartrappa och så småningom dö där nere.     I en raffinerat uppbyggd roman med en ständigt ökande psykologisk spänning berättar Karin Fossum om Irma, om två unga män som driver omkring och begår småbrott och om en ung man som i fyllan och villan skjuter sin flickvän. Poliskommissarie Konrad Sejer får ett förbryllande fall att ta hand om som han så småningom löser på sitt lugna, kloka sätt, assisterad av den unge och ivrige Jacob Skarre. Samtidigt försöker Sejer reda ut sina känslor för psykologen Sara som för in en orolig fläkt in hans stillsamma privatliv. När djävulen håller ljuset är Karin Fossums fjärde kriminalroman. För de tre tidigare har hon fått flera priser. Se dig inte om! kunde ses som lovprisad TV-serie våren 2000.