När djävulen håller ljuset (e-bok) av Karin Fos
Lägg till önskelistan
Karin Fossum (författare)

När djävulen håller ljuset (Konrad Sejer #4) e-bok

Pris 69 kr
(0)
När djävulen håller ljuset ser ingen klart, och när han gör det för den 60-åriga Irma som lever ensam och isolerad blir hennes sinne förmörkat. Och när djävulen håller ljuset kan en ung man ramla nerför en källartrappa och så småningom dö där nere. I en raffinerat uppbyggd roman med en ständigt ökande psykologisk spänning berättar Karin Fossum om Irma, om två unga män som driver omkring och begår småbrott och om en ung man som i fyllan och villan skjuter sin flickvän. Poliskommissarie Konra...
E-Bok 69 kr Pris Ljudbok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Anders Timrén (annat), Karin Fossum (författare), Helena Örnkloo (översättare), Ilse-Mari Berglin (annat), Ulf Örnkloo (översättare)
Utgiven 23 December 2015
Längd 221 sidor
Genrer Deckare
Serie Konrad Sejer
Del i serie 4
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137148687
När djävulen håller ljuset ser ingen klart, och när han gör det för den 60-åriga Irma som lever ensam och isolerad blir hennes sinne förmörkat. Och när djävulen håller ljuset kan en ung man ramla nerför en källartrappa och så småningom dö där nere. I en raffinerat uppbyggd roman med en ständigt ökande psykologisk spänning berättar Karin Fossum om Irma, om två unga män som driver omkring och begår småbrott och om en ung man som i fyllan och villan skjuter sin flickvän. Poliskommissarie Konrad Sejer får ett förbryllande fall att ta hand om som han så småningom löser på sitt lugna, kloka sätt, assisterad av den unge och ivrige Jacob Skarre. Samtidigt försöker Sejer reda ut sina känslor för psykologen Sara som för in en orolig fläkt in hans stillsamma privatliv. När djävulen håller ljuset är Karin Fossums fjärde kriminalroman om kommissarie Konrad Sejer.