Morris Mohlin: Sanningens minut (ljudbok) av Ma
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Maria Frensborg (författare), Viktor Åkerblom (berättare)

Morris Mohlin: Sanningens minut (Morris #4) ljudbok

79 kr
(0)
Det drar ihop sig till Vårkalajset på Brunåkerskolan och Morris får bråda tider i skolans trivselteam. Saker försvåras ytterligare när han hamnar i samma grupp som skolans värsting Kringlan. Stressen inför detta i kombination med den olyckliga kärleken till Mirre får Morris att ta till och med fler dåliga beslut än vanligt. Som att para ihop den genomsnälla men ledsna fritidsledaren HP med syslöjdstanten genom en arrangerad date på skolans parkering. Eller att kopiera upp sin rumpa på skolan...
Ljudbok 79 kr E-Bok 59 kr
Författare Maria Frensborg (författare), Viktor Åkerblom (berättare), Alexis Holmqvist (annat), Kalle Landegren (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 9 Juni 2021
Längd 2:40
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Morris
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179770044
Det drar ihop sig till Vårkalajset på Brunåkerskolan och Morris får bråda tider i skolans trivselteam. Saker försvåras ytterligare när han hamnar i samma grupp som skolans värsting Kringlan. Stressen inför detta i kombination med den olyckliga kärleken till Mirre får Morris att ta till och med fler dåliga beslut än vanligt. Som att para ihop den genomsnälla men ledsna fritidsledaren HP med syslöjdstanten genom en arrangerad date på skolans parkering. Eller att kopiera upp sin rumpa på skolans kopieringsmaskin. Och kommer Morris ens att lyckas kontakta Mirre igen, nu när Johar har bytt lösenord och lagt in grannens hunds ansikte som Face-ID i hans mobil? Maria Frensborg fortsätter att leverera brutalhumor i böckerna om Morris Mohlin, den finniga tonåringen som alltid lyckas göra allting fel. Perfekt skrattläsning för alla som älskar Dagbok för alla mina fans.