Morris Mohlin 4: Sanningens minut (e-bok) av Ma
Lägg till önskelistan
Maria Frensborg (författare)

Morris Mohlin 4: Sanningens minut (Morris #4) e-bok

55 kr
(0)
Humorduon Maria Frensborg och Kalle Landegren fortsätter att leverera brutalhumor i böckerna om Morris Mohlin, den finniga tonåringen som alltid lyckas göra allting fel. Det drar ihop sig till Vårkalajset på Brunåkerskolan och Morris får bråda tider i skolans trivselteam. Saker försvåras ytterligare när han hamnar i samma grupp som skolans värsting Kringlan. Stressen inför detta i kombination med den olyckliga kärleken till Mirre får Morris att ta till och med fler dåliga beslut än vanligt. ...
E-Bok 55 kr Ljudbok 79 kr
Författare Maria Frensborg (författare), Viktor Åkerblom (berättare), Alexis Holmqvist (annat), Kalle Landegren (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 10 Juni 2021
Längd 144 sidor
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Morris
Del i serie 4
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179770891
Humorduon Maria Frensborg och Kalle Landegren fortsätter att leverera brutalhumor i böckerna om Morris Mohlin, den finniga tonåringen som alltid lyckas göra allting fel. Det drar ihop sig till Vårkalajset på Brunåkerskolan och Morris får bråda tider i skolans trivselteam. Saker försvåras ytterligare när han hamnar i samma grupp som skolans värsting Kringlan. Stressen inför detta i kombination med den olyckliga kärleken till Mirre får Morris att ta till och med fler dåliga beslut än vanligt. Som att para ihop den genomsnälla men ledsna fritidsledaren HP med syslöjdstanten genom en arrangerad date på skolans parkering. Eller att kopiera upp sin rumpa på skolans kopieringsmaskin. Och kommer Morris ens att lyckas kontakta Mirre igen, nu när Johar har bytt lösenord och lagt in grannens hunds ansikte som Face-ID i hans mobil? Perfekt skrattläsning för alla som älskar Dagbok för alla mina fans.