Modigast i världen (ljudbok) av Alexander Karim
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Alexander Karim (författare), Malin Karim (författare), Alexander Karim (berättare)

Modigast i världen ljudbok

65 kr
(0)
Alba bor på en ö långt bort med sina vilda syskon. Själv är hon rädd för nästan allting. Efter en våldsam storm försvinner alla hennes syskon och hon är plötsligt ensam i stugan med sin matglada get Yanko. Tillsammans måste de ge sig av för att hitta Albas pappa. Det blir en lång vandring med många läskigheter, men också äventyr och nya bekantskaper. Och kanske handlar mod inte alls om att inte vara rädd - utan att vara rädd men försöka ändå! Hur känns det att vara rädd för allting - och än...
Ljudbok 65 kr E-Bok 39 kr
Författare Alexander Karim (författare), Malin Karim (författare), Alexander Karim (berättare), Andrea Femerstrand (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 1 Mars 2021
Längd 2:45
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179759032
Alba bor på en ö långt bort med sina vilda syskon. Själv är hon rädd för nästan allting. Efter en våldsam storm försvinner alla hennes syskon och hon är plötsligt ensam i stugan med sin matglada get Yanko. Tillsammans måste de ge sig av för att hitta Albas pappa. Det blir en lång vandring med många läskigheter, men också äventyr och nya bekantskaper. Och kanske handlar mod inte alls om att inte vara rädd - utan att vara rädd men försöka ändå! Hur känns det att vara rädd för allting - och ändå tvingas göra det läskigaste av allt? Modigast i världen är journalisten Malin Karims och skådespelaren Alexander Karims gemensamma barnboksdebut - en varm och rolig ljudbok om att kliva ur någons skugga, och om att hitta styrkan inom sig själv.