Modigast i världen (e-bok) av Alexander Karim,
Lägg till önskelistan
Alexander Karim (författare), Malin Karim (författare)

Modigast i världen e-bok

39 kr
(0)
Hur känns det att vara rädd för allting - och ändå tvingas göra det läskigaste av allt? Modigast i världen är journalisten Malin Karims och skådespelaren Alexander Karims gemensamma barnboksdebut - en varm och rolig högläsningsbok om att kliva ur någons skugga, och om att hitta styrkan inom sig själv. Alba bor på en ö långt bort med sina vilda syskon. Själv är hon rädd för nästan allting. Efter en våldsam storm försvinner alla hennes syskon och hon är plötsligt ensam i stugan med sin matgl...
E-Bok 39 kr Ljudbok 65 kr
Författare Alexander Karim (författare), Malin Karim (författare), Andrea Femerstrand (illustratör), Fatma Almassri (översättare)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 26 Augusti 2019
Längd 96 sidor
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178034611
Hur känns det att vara rädd för allting - och ändå tvingas göra det läskigaste av allt? Modigast i världen är journalisten Malin Karims och skådespelaren Alexander Karims gemensamma barnboksdebut - en varm och rolig högläsningsbok om att kliva ur någons skugga, och om att hitta styrkan inom sig själv. Alba bor på en ö långt bort med sina vilda syskon. Själv är hon rädd för nästan allting. Efter en våldsam storm försvinner alla hennes syskon och hon är plötsligt ensam i stugan med sin matglada get Yanko. Tillsammans måste de ge sig av för att hitta Albas pappa. Det blir en lång vandring med många läskigheter, men också äventyr och nya bekantskaper. Och kanske handlar mod inte alls om att inte vara rädd - utan att vara rädd men försöka ändå! Äventyret förstärks av Andrea Femerstrands ljuvliga fyrfärgsillustrationer.