Fyren (ljudbok) av P.D. James, P. D. James, P D
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
P.D. James (författare), P. D. James (författare), P D (författare), Tomas Bolme (berättare)

Fyren (Kommissarie Dalgliesh #13) ljudbok

Pris 89 kr
(0)
Combe Island utanför Cornwalls kust är känd för sin våldsamma historia, full av pirater och blodiga uppgörelser. Den har ägts av samma familj i århundraden och fungerar nu som ett ställe dit sönderstressade kvinnor och män på höga poster i samhället kan komma för att få lugn och ro under garanterad säkerhet. Men när en av de vördade gästerna hittas hängande från öns berömda fyrtorn, och det inte är någon tvekan om att det är fråga om mord, faller en tung skugga över den vanligen så fridsamma...
Ljudbok 89 kr Pris E-Bok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Ulla Danielsson (översättare), P.D. James (författare), Tomas Bolme (berättare), P. D. James (författare), Annika Lyth (annat), P D (författare), Ilse-Mari Berglin (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 5 Oktober 2015
Längd 15:23
Genrer Deckare
Del i serie 13
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176510100
Combe Island utanför Cornwalls kust är känd för sin våldsamma historia, full av pirater och blodiga uppgörelser. Den har ägts av samma familj i århundraden och fungerar nu som ett ställe dit sönderstressade kvinnor och män på höga poster i samhället kan komma för att få lugn och ro under garanterad säkerhet. Men när en av de vördade gästerna hittas hängande från öns berömda fyrtorn, och det inte är någon tvekan om att det är fråga om mord, faller en tung skugga över den vanligen så fridsamma ön. Situationen är känslig och kräver yttersta diskretion och poliser som kan sin sak. Eftersom kommissarie Adam Dalgleish är känd för att besitta båda dessa egenskaper kallas han in för att lösa fallet. Men det blir en svår nöt att knäcka för honom och hans medarbetare, kanske för att alla är så upptagna av sina egna privata funderingar. Dalgleish är osäker på hur framtiden med Emma Levenham ska bli och det gör honom orolig och distraherad. Kate Miskin har egna problem av känslomässig art att grunna på. Francis Benton-Smith gillar inte att ha en kvinna som sin närmaste chef. Dessutom har teamet knappast mer än kommit igång när ytterligare ett brutalt mord inträffar. Till råga på allt kompliceras det hela av att Dalgleish råkar ut för något som hotar honom till livet och han måste skyndsmat bege sig från om och lämna Miskin och Benton-Smith att ensamma fortsätta sin jakt mot klockan?Ny strålande spänningsroman av genrens Grand Old Lady i Tomas Bolmes uppläsning.