Fyren (e-bok) av P.D. James, P. D. James, P D
Lägg till önskelistan
P.D. James (författare), P. D. James (författare), P D (författare)

Fyren (Kommissarie Dalgliesh #13) e-bok

75 kr
(0)
P. D. James debuterade först i 40-årsåldern, men har med sitt författarskap präglat den brittiska kriminallitteraturen så till den grad att hon 1991 adlades till baronessa. Med en sällsam förmåga att levandegöra sina gestalter utan att för den skull tappa driv och spänning, fortsätter James att visa hur en god deckare ska berättas. Combe Island utanför Cornwalls kust är en fridfull ö som erbjuder lugn och ro för personer i samhällets toppskikt. En tillflyktsort där sekretessen är total. Här...
E-Bok 75 kr Ljudbok 89 kr
Författare Anders Timrén (annat), Ulla Danielsson (översättare), P.D. James (författare), P. D. James (författare), Ilse-Mari Berglin (annat), P D (författare)
Utgiven 2 Juni 2014
Längd 398 sidor
Genrer Deckare
Del i serie 13
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789146225904
P. D. James debuterade först i 40-årsåldern, men har med sitt författarskap präglat den brittiska kriminallitteraturen så till den grad att hon 1991 adlades till baronessa. Med en sällsam förmåga att levandegöra sina gestalter utan att för den skull tappa driv och spänning, fortsätter James att visa hur en god deckare ska berättas. Combe Island utanför Cornwalls kust är en fridfull ö som erbjuder lugn och ro för personer i samhällets toppskikt. En tillflyktsort där sekretessen är total. Här är mobiltelefoner förbjudnaoch den oländiga terrängen som omger ön omöjliggör att någon kan ta sig i land på egen hand. Men friden bryts tvärt då en av gästerna, en uppburen men illa omtyckt författare, hittas hängd uppe i fyren. Adam Dalgliesh tillkallas för att så snabbt och diskret som möjligt reda ut mordet innan öns anseende blir förstört. Dalgliesh själv har det lite turbulent i sitt privatliv eftersom han inte vet hur han ska utveckla sitt förhållande med sin älskade Emma. Men snart får han annat att tänka på när ett nytt mord begås. Mördaren är fortfarande mitt ibland dem, kvar på ön.