Zombiekuppen (ljudbok) av Jens Lapidus, Hedda L
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jens Lapidus (författare), Hedda Lapidus (författare), Fredde Granberg (berättare)

Zombiekuppen (Dillstaligan #4) ljudbok

Pris 65 kr
(0)
Världsstjärnan Megarocker kommer till Dillsta för två utsålda konserter. Zasha blir helt besatt av att få en selfie med Megarocker. Men det är något som inte stämmer, för efter varje konsert så har publikens mobiltelefoner försvunnit spårlöst! Det blir ett uppdrag för Dillstaligan att ta reda på sanningen bakom mobilstölderna, och på natten mellan konserterna planerar de att slå till! Det skulle nog varit ett rätt lätt uppdrag, om det inte vore för att nätterna börjar bli allt mörkare, och d...
Ljudbok 65 kr Pris E-Bok 39 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jens Lapidus (författare), Hedda Lapidus (författare), Fredde Granberg (berättare), Gustaf Lord (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 6 September 2021
Längd 1:39
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Dillstaligan
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179771423
Världsstjärnan Megarocker kommer till Dillsta för två utsålda konserter. Zasha blir helt besatt av att få en selfie med Megarocker. Men det är något som inte stämmer, för efter varje konsert så har publikens mobiltelefoner försvunnit spårlöst! Det blir ett uppdrag för Dillstaligan att ta reda på sanningen bakom mobilstölderna, och på natten mellan konserterna planerar de att slå till! Det skulle nog varit ett rätt lätt uppdrag, om det inte vore för att nätterna börjar bli allt mörkare, och det verkar röra sig skumma varelser bland skuggorna runt kyrkogården. Inte för att Jonathan, Bollan eller Zasha tror på spöken och zombies. Speciellt inte Zasha... Böckerna om Dillstaligan är fartfylld och rolig lyssning för lågstadieåldern. "Zombiekuppen" är den fjärde ljudboken i serien av författarduon Jens Lapidus och Hedda Lapidus.