Zombiekuppen (e-bok) av Jens Lapidus, Hedda Lap
Lägg till önskelistan
Jens Lapidus (författare), Hedda Lapidus (författare)

Zombiekuppen (Dillstaligan #4) e-bok

Pris 39 kr
(0)
Världsstjärnan Megarocker kommer till Dillsta för två utsålda konserter. Zasha blir helt besatt av att få en selfie med Megarocker. Men det är något som inte stämmer, för efter varje konsert så har publikens mobiltelefoner försvunnit spårlöst! Det blir ett uppdrag för Dillstaligan att ta reda på sanningen bakom mobilstölderna, och de planerar att slå till på kvällen innan Megarocker drar vidare! Det skulle nog varit ett rätt lätt uppdrag, om det inte vore för att nätterna börjar bli allt mö...
E-Bok 39 kr Pris Ljudbok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jens Lapidus (författare), Hedda Lapidus (författare), Fredde Granberg (berättare), Gustaf Lord (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 6 September 2021
Längd 128 sidor
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Dillstaligan
Del i serie 4
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179759520
Världsstjärnan Megarocker kommer till Dillsta för två utsålda konserter. Zasha blir helt besatt av att få en selfie med Megarocker. Men det är något som inte stämmer, för efter varje konsert så har publikens mobiltelefoner försvunnit spårlöst! Det blir ett uppdrag för Dillstaligan att ta reda på sanningen bakom mobilstölderna, och de planerar att slå till på kvällen innan Megarocker drar vidare! Det skulle nog varit ett rätt lätt uppdrag, om det inte vore för att nätterna börjar bli allt mörkare, och det verkar röra sig skumma varelser bland skuggorna runt kyrkogården. Inte för att Jonathan, Bollan eller Zasha tror på spöken och zombies. Speciellt inte Zasha... Böckerna om Dillstaligan är fartfylld och rolig läsning för lågstadieåldern. "Zombiekuppen" är den fjärde boken i serien av författarduon Jens Lapidus och Hedda Lapidus. De generösa och finurliga illustrationerna är signerade Gustaf Lord.