Digital Libido : Sex, makt och våld i nätverkss
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Alexander Bard (författare), Jan Söderqvist (författare), Kristoffer Hellström (berättare)

Digital Libido : Sex, makt och våld i nätverkssamhället ljudbok

135 kr
(1)
Vi ser oss omkring. Och vi vantrivs.  Tillväxten slår nya rekord, fattigdom och analfabetism minskar, teknologiska innovationer skapar fantastiska möjligheter. Samtidigt känner vi alla innerst inne att det är någonting som är fundamentalt fel. Demokratierna har gått i baklås och producerar auktoritära översittare; en växande underklass bedövar sig med snabba kolhydrater och fördummande underhållning. Samhället infantiliseras, det politiska samtalet förfaller. Alexander Bard och Jan Söder...
135 kr
125 kr
Författare Alexander Bard (författare), Jan Söderqvist (författare), Göran Carlson (redaktör), Kristoffer Hellström (berättare)
Utgiven 28 November 2018
Längd 15:45
Genrer Filosofi Och Religion, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176395509
Vi ser oss omkring. Och vi vantrivs.  Tillväxten slår nya rekord, fattigdom och analfabetism minskar, teknologiska innovationer skapar fantastiska möjligheter. Samtidigt känner vi alla innerst inne att det är någonting som är fundamentalt fel. Demokratierna har gått i baklås och producerar auktoritära översittare; en växande underklass bedövar sig med snabba kolhydrater och fördummande underhållning. Samhället infantiliseras, det politiska samtalet förfaller. Alexander Bard och Jan Söderqvist utgår i denna mäktiga tour de force från psykoanalysen och Sigmund Freuds profetiska storverk "Vi vantrivs i kulturen" när de skärskådar tillståndet i internetåldern.  "Digital Libido : Sex, makt och våld i nätverkssamhället" är en djuplodande och brutalt ärlig analys av människans alltmer akuta vilsenhet i det framväxande nätverkssamhället. Bard & Söderqvist genomlyser varje aspekt av relationen mellan människa och teknologi för att tydliggöra samtidens och framtidens existentiella problematik. Vad är det som händer?  Och varför?  "Digital Libido" besvarar frågorna du knappt vågar ställa.