Det globala imperiet (ljudbok) av Alexander Bar
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Alexander Bard (författare), Jan Söderqvist (författare), Emil Rehnström (berättare)

Det globala imperiet (Svenska Ljud Classica, Futuricatrilogin) ljudbok

Pris 149 kr
(0)
Hur ser nätokraternas världsbild ut och hur skiljer den sig från övriga ideologier genom historien? Vad är världsstaten och är det den utopi som den sägs vara? Under det sena 1990-talet började socialteoretikerna Alexander Bard och Jan Söderqvist arbeta fram en radikalt ny teori: Nätokratihypotesen. Men vad innebär det egentligen att vara en nätokrat? Detta och mycket mer får vi svar på i boken "Det globala imperiet", som också ger läsaren en djupgående karta till det egentliga skeendet under...
Ljudbok 149 kr Pris
Författare Alexander Bard (författare), Jan Söderqvist (författare), Emil Rehnström (berättare), Göran Carlson (redaktör)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 4 Februari 2016
Längd 17:22
Genrer Media & Kommunikation, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176394229

Bokons kunder har även köpt

Hur ser nätokraternas världsbild ut och hur skiljer den sig från övriga ideologier genom historien? Vad är världsstaten och är det den utopi som den sägs vara? Under det sena 1990-talet började socialteoretikerna Alexander Bard och Jan Söderqvist arbeta fram en radikalt ny teori: Nätokratihypotesen. Men vad innebär det egentligen att vara en nätokrat? Detta och mycket mer får vi svar på i boken "Det globala imperiet", som också ger läsaren en djupgående karta till det egentliga skeendet under det som synes sker. "Det globala imperiet" är den andra boken i Futuricatrilogin. Alexander Bard (f. 1961) är en svensk artist, samhällsdebattör, musikproducent och författare. Bard har haft en framstående karriär inom musiken och är känd för sin medverkan i bl.a. de populära tv-programmen Idol och Talang, och banden BWO och Army of lovers. Jan Söderqvist (f. 1961) är en svensk medieteoretiker, föreläsare, kulturskribent och författare. Han har tillsammans med Alexander Bard skrivit fyra socialteoretiska böcker, "Kroppsmaskinerna", "Det globala imperiet", "Nätokraterna" och "Synteism".