Den som fruktar vargen (ljudbok) av Karin Fossu
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Karin Fossum (författare), Torsten Wahlund (berättare)

Den som fruktar vargen (Konrad Sejer #3) ljudbok

Pris 115 kr
(0)
En dag hittas den gamla Haldis Horn brutalt mördad på trappan till sin gård långt inne i skogen. Den som finner henne är en tolvårig barnhemspojke, och han kan också berätta att han sett Errki Johrma i närheten. Errki, bygdens svartklädda, långhåriga psykfall. Kommissarie Konrad Sejer börjar arbeta med fallet, men redan nästa dag får han ett nytt brott att ta tag i. En bank har blivit rånad och videokameran avslöjar att rånaren har tagit en gisslan - Errki Johrma! En mardrömslik jakt på rån...
Ljudbok 115 kr Pris E-Bok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Torsten Wahlund (berättare), Karin Fossum (författare), Helena Örnkloo (översättare), Ulf Örnkloo (översättare), Ilse-Mari Berglin (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 1 Juli 2014
Längd 8:26
Genrer Deckare
Serie Konrad Sejer
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173488983
En dag hittas den gamla Haldis Horn brutalt mördad på trappan till sin gård långt inne i skogen. Den som finner henne är en tolvårig barnhemspojke, och han kan också berätta att han sett Errki Johrma i närheten. Errki, bygdens svartklädda, långhåriga psykfall. Kommissarie Konrad Sejer börjar arbeta med fallet, men redan nästa dag får han ett nytt brott att ta tag i. En bank har blivit rånad och videokameran avslöjar att rånaren har tagit en gisslan - Errki Johrma! En mardrömslik jakt på rånaren och den misstänkte mördaren tar sin början. Den som fruktar vargen är en tät och intensivt spännande berättelse, om möjligt ännu bättre än hennes två tidigare böcker. Både "Evas öga" och "Se dig inte om!" har blivit flerfaldigt belönade. "Den som fruktar vargen" är den tredje fristående delen med kommissarie Konrad Sejer.