Den som fruktar vargen (e-bok) av Karin Fossum
Lägg till önskelistan
Karin Fossum (författare)

Den som fruktar vargen (Konrad Sejer #3) e-bok

Pris 79 kr
(1)
En dag hittas den gamla Haldis Horn brutalt mördad på trappan till sin gård långt inne i skogen. Den som finner henne är en tolvårig barnhemspojke, och han kan också berätta att han sett Errki Johrma i närheten. Errki, bygdens svartklädda, långhåriga psykfall.   Kommissarie Konrad Sejer börjar arbeta med fallet, men redan nästa dag får han ett nytt brott att ta tag i. En bank har blivit rånad och videokameran avslöjar att rånaren har tagit en gisslan ¿ Errki Johrma! En mardrömslik jakt på rån...
E-Bok 79 kr Pris Ljudbok 115 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Karin Fossum (författare), Helena Örnkloo (översättare), Ulf Örnkloo (översättare), Ilse-Mari Berglin (annat), Paul Eklund (annat)
Utgiven 1 April 2015
Längd 209 sidor
Genrer Deckare
Serie Konrad Sejer
Del i serie 3
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137143835
En dag hittas den gamla Haldis Horn brutalt mördad på trappan till sin gård långt inne i skogen. Den som finner henne är en tolvårig barnhemspojke, och han kan också berätta att han sett Errki Johrma i närheten. Errki, bygdens svartklädda, långhåriga psykfall.   Kommissarie Konrad Sejer börjar arbeta med fallet, men redan nästa dag får han ett nytt brott att ta tag i. En bank har blivit rånad och videokameran avslöjar att rånaren har tagit en gisslan ¿ Errki Johrma! En mardrömslik jakt på rånaren och den misstänkte mördaren tar sin början.   Den som fruktar vargen är en tät och intensivt spännande berättelse, om möjligt ännu bättre än hennes två tidigare böcker. Både Evas öga och Se dig inte om! har blivit flerfaldigt belönade.