Den sista önskningen (ljudbok) av Andrzej Sapko
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Andrzej Sapkowski (författare), Mattias Linderoth (berättare)

Den sista önskningen (WITCHER #1) ljudbok

89 kr
(0)
Häxkarlen och monsterjägaren Geralt, upprätthåller ordningen mot de monster som plågar mänskligheten. Den sista önskningen är den första fristående novellsamling från den bästsäljande serien The Witcher, som inspirerade den Netflixserien och flertalet TV-spel. Geralt av Rivia är en häxkarl, en man vars magiska krafter och livslånga träning har gjort honom till en slagskämpe och en skoningslös lönnmördare. Men han är ingen vanlig mördare: han jagar de brutala fiender som plundrar landet och ...
Ljudbok 89 kr E-Bok 105 kr
Författare Andrzej Sapkowski (författare), Mattias Linderoth (berättare), Nils Olsson (annat), Tomas Håkanson (översättare)
Förlag Gondol
Utgiven 26 Juni 2020
Längd 10:40
Genrer Science Fiction, Science Fiction & Fantasy
Serie WITCHER
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198616958
Häxkarlen och monsterjägaren Geralt, upprätthåller ordningen mot de monster som plågar mänskligheten. Den sista önskningen är den första fristående novellsamling från den bästsäljande serien The Witcher, som inspirerade den Netflixserien och flertalet TV-spel. Geralt av Rivia är en häxkarl, en man vars magiska krafter och livslånga träning har gjort honom till en slagskämpe och en skoningslös lönnmördare. Men han är ingen vanlig mördare: han jagar de brutala fiender som plundrar landet och attackerar oskyldiga. Den sista önskningen består av sju noveller som växlar mellan en nutid i vilken Geralt, efter att ha skadats i strid, vilar i ett tempel, och återblickar som följer Geralts farliga uppdrag och otroliga möten. Det är den perfekta introduktionen till den unika sagovärld som Andrzej Sapkowski har skapat.