Den sista önskningen : berättelser om Geralt av
Lägg till önskelistan
Andrzej Sapkowski (författare)

Den sista önskningen : berättelser om Geralt av Rivia (WITCHER #1) e-bok

Pris 89 kr
(0)
Häxkarlen och monsterjägaren Geralt, upprätthåller ordningen mot de monster som plågar mänskligheten. Den sista önskningen är den första fristående novellsamling från den bästsäljande serien The Witcher, som inspirerat den Netflix-producerade serien, där Henry Cavill spelar huvudrollen som Geralt of Rivia. Böckerna, som legat på New York Times bästsäljarlista, är även grunden till TV-spelen: The Witcher, The Witcher 2: Assasin of Kings och The Witcher 3: Wild Hunt. Geralt av Rivia är en häx...
E-Bok 89 kr Pris Ljudbok 115 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Andrzej Sapkowski (författare), Tomas Håkansson (översättare), Nils Olsson (annat), Tomas Håkanson (översättare)
Förlag Gondol
Utgiven 26 Juni 2020
Längd 319 sidor
Genrer Science Fiction, Noveller, Romaner, Science Fiction & Fantasy, Skönlitteratur
Serie WITCHER
Del i serie 1
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198616835
Häxkarlen och monsterjägaren Geralt, upprätthåller ordningen mot de monster som plågar mänskligheten. Den sista önskningen är den första fristående novellsamling från den bästsäljande serien The Witcher, som inspirerat den Netflix-producerade serien, där Henry Cavill spelar huvudrollen som Geralt of Rivia. Böckerna, som legat på New York Times bästsäljarlista, är även grunden till TV-spelen: The Witcher, The Witcher 2: Assasin of Kings och The Witcher 3: Wild Hunt. Geralt av Rivia är en häxkarl, en man vars magiska krafter och livslånga träning har gjort honom till en slagskämpe och en skoningslös lönnmördare. Men han är ingen vanlig mördare: han jagar de brutala fiender som plundrar landet och attackerar oskyldiga. Den sista önskningen består av sju noveller som växlar mellan en nutid i vilken Geralt, efter att ha skadats i strid, vilar i ett tempel, och återblickar som följer Geralts farliga uppdrag och otroliga möten. Det är den perfekta introduktionen till den unika sagovärld som Andrzej Sapkowski har skapat.