Den osynlige mannen från Salem (ljudbok) av Chr
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Christoffer Carlsson (författare), Niklas Engdahl (berättare)

Den osynlige mannen från Salem (Leo Junker #1) ljudbok

89 kr
(0)
En ung kvinna kvinna hittas ihjälskjuten på ett härbärge i Stockholm. Tre våningar upp vaknar polisen Leo Junker i sin lägenhet av sirenerna. Nästan tjugo år tidigare, under uppväxten i förorten Salem, möter den unge Leo två personer som för alltid kommer att stanna hos honom. John och Leo blir vänner, Leo och Julia blir något mer. I skuggorna skymtar någon som kommer att förändra allt. Det är slutet av sommaren och i utkanterna av Stockholm börjar sökandet efter en gärningsman, där varje...
Ljudbok 89 kr E-Bok 75 kr
Författare Christoffer Carlsson (författare), Niklas Engdahl (berättare), Elina Grandin (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 15 Juli 2019
Längd 9:28
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie Leo Junker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178273454
En ung kvinna kvinna hittas ihjälskjuten på ett härbärge i Stockholm. Tre våningar upp vaknar polisen Leo Junker i sin lägenhet av sirenerna. Nästan tjugo år tidigare, under uppväxten i förorten Salem, möter den unge Leo två personer som för alltid kommer att stanna hos honom. John och Leo blir vänner, Leo och Julia blir något mer. I skuggorna skymtar någon som kommer att förändra allt. Det är slutet av sommaren och i utkanterna av Stockholm börjar sökandet efter en gärningsman, där varje steg framåt endast leder längre in i en labyrint. "Den osynlige mannen från Salem" är den första delen i den hyllade serien om polisen Leo Junker.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Jag kommer aldrig in i historien. Kanske beror det på hur han skriver vilket är småskoleaktigtl och då har jag ändå lyssnat om sista halvan tre gånger o jag får inte ihop det. Somnar bra gör man till den.