Den osynlige mannen från Salem (e-bok) av Chris
Lägg till önskelistan
Christoffer Carlsson (författare)

Den osynlige mannen från Salem e-bok

Pris 69 kr
(0)
En ung kvinna kvinna hittas ihjälskjuten på ett härbärge i Stockholm. Tre våningar upp vaknar polisen Leo Junker i sin lägenhet av sirenerna. Nästan tjugo år tidigare, under uppväxten i förorten Salem, möter den unge Leo två personer som för alltid kommer att stanna hos honom. John och Leo blir vänner, Leo och Julia blir något mer. I skuggorna skymtar någon som kommer att förändra allt. Det är slutet av sommaren och i utkanterna av Stockholm börjar sökandet efter en gärningsman, där varje...
E-Bok 69 kr Pris Ljudbok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Christoffer Carlsson (författare)
Utgiven 13 Mars 2020
Längd 300 sidor
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100181062
En ung kvinna kvinna hittas ihjälskjuten på ett härbärge i Stockholm. Tre våningar upp vaknar polisen Leo Junker i sin lägenhet av sirenerna. Nästan tjugo år tidigare, under uppväxten i förorten Salem, möter den unge Leo två personer som för alltid kommer att stanna hos honom. John och Leo blir vänner, Leo och Julia blir något mer. I skuggorna skymtar någon som kommer att förändra allt. Det är slutet av sommaren och i utkanterna av Stockholm börjar sökandet efter en gärningsman, där varje steg framåt endast leder längre in i en labyrint. "Den osynlige mannen från Salem" är den första delen i den hyllade serien om polisen Leo Junker.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Jag kommer aldrig in i historien. Kanske beror det på hur han skriver vilket är småskoleaktigtl och då har jag ändå lyssnat om sista halvan tre gånger o jag får inte ihop det. Somnar bra gör man till den.