Brännpunkt (ljudbok) av Peter Lindmark, Jimmy L
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Peter Lindmark (författare), Jimmy Lindgren (författare), Stefan Sauk (berättare), Magnus Roosmann (berättare)

Brännpunkt (Nicholas Warg #3) ljudbok

Pris 99 kr
(0)
Del 3: Nicholas Warg. En ung svensk kvinna, Caroline, har försvunnit i Thailand och Nicholas Warg får i uppdrag att hitta henne. Det låter enkelt och Nicholas lockas av att kunna stanna kvar och fira jul i värmen med sin familj. Under hösten har han och hans specialgrupp, med Diana Lilja i spetsen, infiltrerat en grupp våldsbejakande islamister. För att lyckas med det har de haft stor hjälp av en ung kille, Salim. Väl i Thailand leder sökandet efter Caroline in Nicholas Warg i en oväntad vå...
Ljudbok 99 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Peter Lindmark (författare), Jimmy Lindgren (författare), Stefan Sauk (berättare), Magnus Roosmann (berättare), Niklas Lindblad (annat)
Utgiven 13 Augusti 2018
Längd 14:04
Genrer Deckare
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177794738
Del 3: Nicholas Warg. En ung svensk kvinna, Caroline, har försvunnit i Thailand och Nicholas Warg får i uppdrag att hitta henne. Det låter enkelt och Nicholas lockas av att kunna stanna kvar och fira jul i värmen med sin familj. Under hösten har han och hans specialgrupp, med Diana Lilja i spetsen, infiltrerat en grupp våldsbejakande islamister. För att lyckas med det har de haft stor hjälp av en ung kille, Salim. Väl i Thailand leder sökandet efter Caroline in Nicholas Warg i en oväntad våg av kriminella uppgörelser och våld. Samtidigt får han reda på att en internationellt efterlyst jihadist jagas i Sverige, där Nicholas skrupelfria chef Diana verkar använda Salim som levande lockbete. Plötsligt befinner sig Nicholas i en situation där två personer han ansvarar för befinner sig i livsfara. Vem ska han prioritera och vem ska han offra? Caroline eller Salim?