Brännpunkt (ljudbok) av Peter Lindmark, Jimmy L
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Peter Lindmark (författare), Jimmy Lindgren (författare), Stefan Sauk (berättare), Magnus Roosmann (berättare)

Brännpunkt (Nicholas Warg #3) ljudbok

99 kr
(0)
Del 3: Nicholas Warg. En ung svensk kvinna, Caroline, har försvunnit i Thailand och Nicholas Warg får i uppdrag att hitta henne. Det låter enkelt och Nicholas lockas av att kunna stanna kvar och fira jul i värmen med sin familj. Under hösten har han och hans specialgrupp, med Diana Lilja i spetsen, infiltrerat en grupp våldsbejakande islamister. För att lyckas med det har de haft stor hjälp av en ung kille, Salim. Väl i Thailand leder sökandet efter Caroline in Nicholas Warg i en oväntad vå...
99 kr
99 kr
Författare Peter Lindmark (författare), Jimmy Lindgren (författare), Stefan Sauk (berättare), Magnus Roosmann (berättare), Niklas Lindblad (annat)
Utgiven 13 Augusti 2018
Längd 14:04
Genrer Deckare
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177794738
Del 3: Nicholas Warg. En ung svensk kvinna, Caroline, har försvunnit i Thailand och Nicholas Warg får i uppdrag att hitta henne. Det låter enkelt och Nicholas lockas av att kunna stanna kvar och fira jul i värmen med sin familj. Under hösten har han och hans specialgrupp, med Diana Lilja i spetsen, infiltrerat en grupp våldsbejakande islamister. För att lyckas med det har de haft stor hjälp av en ung kille, Salim. Väl i Thailand leder sökandet efter Caroline in Nicholas Warg i en oväntad våg av kriminella uppgörelser och våld. Samtidigt får han reda på att en internationellt efterlyst jihadist jagas i Sverige, där Nicholas skrupelfria chef Diana verkar använda Salim som levande lockbete. Plötsligt befinner sig Nicholas i en situation där två personer han ansvarar för befinner sig i livsfara. Vem ska han prioritera och vem ska han offra? Caroline eller Salim?