Brännpunkt (e-bok) av Jimmy Lindgren, Peter Lin
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Jimmy Lindgren (författare), Peter Lindmark (författare), Lindmark Peter (författare)

Brännpunkt (Nicholas Warg #3) e-bok

Pris 95 kr
(1)
Del 3: Nicholas Warg. En ung svensk kvinna, Caroline, har försvunnit i Thailand och Nicholas Warg får i uppdrag att hitta henne. Det låter enkelt och Nicholas lockas av att kunna stanna kvar och fira jul i värmen med sin familj. Under hösten har han och hans specialgrupp, med Diana Lilja i spetsen, infiltrerat en grupp våldsbejakande islamister. För att lyckas med det har de haft stor hjälp av en ung kille, Salim. Väl i Thailand leder sökandet efter Caroline in Nicholas Warg i en oväntad v...
E-Bok 95 kr Pris Ljudbok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jimmy Lindgren (författare), Peter Lindmark (författare), Lindmark Peter (författare), Niklas Lindblad (annat)
Utgiven 5 Juni 2018
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Del i serie 3
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177794097
Del 3: Nicholas Warg. En ung svensk kvinna, Caroline, har försvunnit i Thailand och Nicholas Warg får i uppdrag att hitta henne. Det låter enkelt och Nicholas lockas av att kunna stanna kvar och fira jul i värmen med sin familj. Under hösten har han och hans specialgrupp, med Diana Lilja i spetsen, infiltrerat en grupp våldsbejakande islamister. För att lyckas med det har de haft stor hjälp av en ung kille, Salim. Väl i Thailand leder sökandet efter Caroline in Nicholas Warg i en oväntad våg av kriminella uppgörelser och våld. Samtidigt får han reda på att en internationellt efterlyst jihadist jagas i Sverige, där Nicholas skrupelfria chef Diana verkar använda Salim som levande lockbete. Plötsligt befinner sig Nicholas i en situation där två personer han ansvarar för befinner sig i livsfara. Vem ska han prioritera och vem ska han offra? Caroline eller Salim?