Tre sekunder (e-bok) av Roslund & Hellström
Lägg till önskelistan
Roslund & Hellström (författare)

Tre sekunder (Ewert Grens #7) e-bok

49 kr
(5)
Han lever ett dubbelliv. Ett med en älskad fru och två små pojkar, en familj han vill skydda till varje pris. Och ett annat, hemligt, där han varje dag riskerar att förlora allt. Han tvingas ta makten på ett av Sveriges tyngsta fängelser. På uppdrag av polisen. På uppdrag av maffian. Han inser att han från och med nu är ensam, inte kan lita på någon och att han i det ögonblick han avslöjas blir lika farlig för båda sidor. Han kallar sig Paula och vet att det tar exakt tre sekunder att dö...
E-Bok 49 kr Ljudbok 59 kr
Författare Roslund & Hellström (författare)
Förlag Bokon.se
Genrer Deckare
Serie Ewert Grens
Del i serie 7
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789164241368
Han lever ett dubbelliv. Ett med en älskad fru och två små pojkar, en familj han vill skydda till varje pris. Och ett annat, hemligt, där han varje dag riskerar att förlora allt. Han tvingas ta makten på ett av Sveriges tyngsta fängelser. På uppdrag av polisen. På uppdrag av maffian. Han inser att han från och med nu är ensam, inte kan lita på någon och att han i det ögonblick han avslöjas blir lika farlig för båda sidor. Han kallar sig Paula och vet att det tar exakt tre sekunder att dö. Tre sekunder är en intensivt spännande thriller där människor i alla positioner sätts på prov. Detta är Roslund & Hellströms femte roman kring kriminalkommissarie Ewert Grens. För sina tidigare böcker har de blivit prisbelönta, fått fantastiska recensioner och nått en mycket stor läsekrets. Böckerna har översatts till sjutton språk och håller på att filmatiseras.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Roslund & Hellströms hittills bästa bok. Får hoppas att filmen blir tillräckligt bra med Joel Kinnaman som Piet Hoffmann.