Tre sekunder (ljudbok) av  Roslund & Hellström,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Roslund & Hellström (författare), Roslund & Hellström (författare), Anders Roslund (författare), Börge Hellström (författare), Peter Andersson (berättare)

Tre sekunder (Hoffmann och Grens #1) ljudbok

Pris 117 kr
(0)
Han lever ett dubbelliv. Ett med en älskad fru och två små pojkar, en familj han vill skydda till varje pris. Och ett annat, hemligt, där han varje dag riskerar att förlora allt. Han tvingas ta makten på ett av Sveriges tyngsta fängelser. På uppdrag av polisen. På uppdrag av maffian. Han inser att han från och med nu är ensam, inte kan lita på någon och att han i det ögonblick han avslöjas blir lika farlig för båda sidor. Han kallar sig Paula och vet att det tar exakt tre sekunder att dö. ...
Ljudbok 117 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Roslund & Hellström (författare), Roslund & Hellström (författare), Anders Roslund (författare), Peter Andersson (berättare), Börge Hellström (författare)
Förlag Piratförlaget
Utgiven 26 Maj 2009
Längd 15:14
Genrer Deckare
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789164232496
Han lever ett dubbelliv. Ett med en älskad fru och två små pojkar, en familj han vill skydda till varje pris. Och ett annat, hemligt, där han varje dag riskerar att förlora allt. Han tvingas ta makten på ett av Sveriges tyngsta fängelser. På uppdrag av polisen. På uppdrag av maffian. Han inser att han från och med nu är ensam, inte kan lita på någon och att han i det ögonblick han avslöjas blir lika farlig för båda sidor. Han kallar sig Paula och vet att det tar exakt tre sekunder att dö. Tre sekunder är en intensivt spännande thriller där människor i alla positioner sätts på prov. Detta är Roslund & Hellströms femte roman kring kriminalkommissarie Ewert Grens. För sina tidigare böcker har de blivit prisbelönta, fått fantastiska recensioner och nått en mycket stor läsekrets. Böckerna har översatts till sjutton språk och håller på att filmatiseras.