Se det goda! : Så hjälper du barn och unga att
Lägg till önskelistan
Lotta Uusitalo-Malmivaara (författare), Kaisa Vuorinen (författare)

Se det goda! : Så hjälper du barn och unga att hitta sina styrkor e-bok

Pris 215 kr
(0)
Se det goda! Det bästa sättet att öka välfärden i samhället och välbefinnandet bland barn och unga är att lära dem hitta sina styrkor och använda sig av dem. De styrkor vi har är färdigheter som vi kan utveckla. Styrkorna beskriver det goda i oss och hjälper oss att hantera motgångar som vi oundvikligen råkar ut för i livet. En pedagog som sätter fokus på sina egna och andras styrkor får kraft att orka bättre tack vare den här metoden och lär sig fokusera på det positiva i livet i stället fö...
E-Bok 215 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lotta Uusitalo-Malmivaara (författare), Kaisa Vuorinen (författare), Malena Torvalds-Westerlund (översättare)
Förlag PS-kustannus
Utgiven 6 Mars 2019
Genrer Psykologi Och Pedagogik, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789524518512
Se det goda! Det bästa sättet att öka välfärden i samhället och välbefinnandet bland barn och unga är att lära dem hitta sina styrkor och använda sig av dem. De styrkor vi har är färdigheter som vi kan utveckla. Styrkorna beskriver det goda i oss och hjälper oss att hantera motgångar som vi oundvikligen råkar ut för i livet. En pedagog som sätter fokus på sina egna och andras styrkor får kraft att orka bättre tack vare den här metoden och lär sig fokusera på det positiva i livet i stället för på det negativa. Boken innehåller också uppgifter och övningar. Den här boken ger en presentation av viktiga styrkor. Vi får också tips på sätt att upptäcka våra styrkor och vägledning i hur vi kan använda oss av dem.