I ondskans spår (e-bok) av Peter Robinson, Pete
Lägg till önskelistan
Peter Robinson (författare), Peter (författare)

I ondskans spår (Alan Banks #12) e-bok

59 kr
(0)
?Peter Robinsons böcker är isande, lockande och djupt nyanserade konstverk.? Dennis Lehane ?Peter Robinson är en mästare på att beskriva brittiskt polisväsende och han är värd en stor publik för denna gripande, psykologiskt skarpsinniga berättelse.? Publishers Weekly  När Yorkshirepolisen kallas till vad som förefaller vara ett vanligt familjegräl på The Hill 35 möts man av en chockerande syn. Den unga Lucy Payne har blivit svårt misshandlad och hennes make Terence är döende, men värst av all...
59 kr
85 kr Tidigare pris: 89 kr
Författare Reklambyrå AB (annat), Peter Robinson (författare), K. G. Fredriksson (översättare), Peter (författare), K G (översättare), L. Fredriksson (översättare), K G och L Fredriksson (översättare), Reklambyrå AB Imperiet (annat)
Förlag Minotaur
Utgiven 1 april 2015
Längd 462 sidor
Genrer Deckare
Serie Alan Banks
Del i serie 12
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187645136
?Peter Robinsons böcker är isande, lockande och djupt nyanserade konstverk.? Dennis Lehane ?Peter Robinson är en mästare på att beskriva brittiskt polisväsende och han är värd en stor publik för denna gripande, psykologiskt skarpsinniga berättelse.? Publishers Weekly  När Yorkshirepolisen kallas till vad som förefaller vara ett vanligt familjegräl på The Hill 35 möts man av en chockerande syn. Den unga Lucy Payne har blivit svårt misshandlad och hennes make Terence är döende, men värst av allt är den upptäckt som görs i husets mörka och fuktiga källare ...    Överkommissarie Alan Banks och hans kollegor har under lång tid lett spaningarna efter Kameleonten, en seriemördare som misstänks ligga bakom flera unga kvinnors försvinnande. Nu tyder allting på att polisen har funnit rätt man, men avslöjandet visar sig bara vara början på ett fall som döljer fruktansvärda hemligheter     Ny, spännande kriminalroman av författaren till En ovanligt torr sommar, som belönades med Svenska Deckarakademins pris för bästa utländska kriminalroman 2001. Peter Robinson föddes 1950 i Yorkshire. Efter studier i litteraturvetenskap vid universitetet i Leeds flyttade han till Kanada där han så småningom tog sin examen. Robinson bor numera i Toronto tillsammans med sin fru Sheila. Trots att han tillbringat större delen av sitt liv i Kanada utspelar sig hans berättelser huvudsakligen i hemlandet England.