I ondskans spår (ljudbok) av Peter Robinson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Peter Robinson (författare), Tomas Bolme (berättare)

I ondskans spår (Alan Banks #12) ljudbok

Pris 89 kr
(0)
När Yorkshirepolisen kallas till vad som förefaller vara ett vanligt familjegräl på The Hill 35 möts man av en chockerande syn. Den unga Lucy Payne har blivit svårt misshandlad och hennes make Terence är döende, men värst av allt är den upptäckt som görs i husets mörka och fuktiga källare ... Överkommissarie Alan Banks och hans kollegor har under lång tid lett spaningarna efter Kameleonten, en seriemördare som misstänks ligga bakom flera unga kvinnors försvinnande. Nu tyder allting på att p...
Ljudbok 89 kr Pris E-Bok 59 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Peter Robinson (författare), Tomas Bolme (berättare), Reklambyrå AB Imperiet (annat), K G och L Fredriksson (översättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 31 Juli 2019
Längd 19:12
Genrer Deckare
Serie Alan Banks
Del i serie 12
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178273553
När Yorkshirepolisen kallas till vad som förefaller vara ett vanligt familjegräl på The Hill 35 möts man av en chockerande syn. Den unga Lucy Payne har blivit svårt misshandlad och hennes make Terence är döende, men värst av allt är den upptäckt som görs i husets mörka och fuktiga källare ... Överkommissarie Alan Banks och hans kollegor har under lång tid lett spaningarna efter Kameleonten, en seriemördare som misstänks ligga bakom flera unga kvinnors försvinnande. Nu tyder allting på att polisen har funnit rätt man, men avslöjandet visar sig bara vara början på ett fall som döljer fruktansvärda hemligheter. I ondskans spår är del 12 i serien om överkommissarie Alan Banks, en spännande kriminalroman av författaren till En ovanligt torr sommar.