Drakarnas dans (e-bok) av George R. R. Martin,
Lägg till önskelistan
George R. R. Martin (författare), George R.R. Martin (författare), George R (författare)

Drakarnas dans (Sagan om is och eld #5) e-bok

79 kr
(1)
Den femte boken i Sagan om is och eld. Fortsättningen på Kampen om Järntronen, Kungarnas krig, Svärdets makt och Kråkornas fest. De sju konungarikenas framtid är osäker. Det jäser överallt i Västeros. I öster regerar Daenerys Targaryen, hennes många fiender är villiga att riskera allt för att oskadliggöra henne och hennes tre drakar. Men en ung man beger sig frivilligt iväg för att söka upp henne av helt andra skäl. Samtidigt tvingas Tyrion Lannister att fly med ett pris på sitt huvud, och ...
79 kr
115 kr
Författare George R. R. Martin (författare), Molle Kanmert Sjölander (översättare), Louise Thulin (översättare), Ylva Spångberg (översättare), Molle Kanmert (översättare), George R.R. Martin (författare), George R (författare)
Utgiven 10 Oktober 2012
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 5
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137139661
Den femte boken i Sagan om is och eld. Fortsättningen på Kampen om Järntronen, Kungarnas krig, Svärdets makt och Kråkornas fest. De sju konungarikenas framtid är osäker. Det jäser överallt i Västeros. I öster regerar Daenerys Targaryen, hennes många fiender är villiga att riskera allt för att oskadliggöra henne och hennes tre drakar. Men en ung man beger sig frivilligt iväg för att söka upp henne av helt andra skäl. Samtidigt tvingas Tyrion Lannister att fly med ett pris på sitt huvud, och det märkliga sällskap som blir hans allierade är inte vad de utger sig för att vara. Intriger och förräderi, maktspel och ond bråd död är ständigt närvarande. Fredlösa och präster, riddare och soldater, ädlingar och slavar, ingen går säker, ingen slipper undan. Många kommer att gå under, andra växer sig starkare i skuggan av mörkret. I tider av omvälvande förändring för ödets vindar och kampen om tronen dem samman till den mäktigaste dansen på liv och död som någonsin skådats. HBO har skapat teveserien Game of thrones, baserad på George R.R. Martins böcker, som gjort succé världen över.