Game of thrones - Drakarnas dans (ljudbok) av G
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
George R. R. Martin (författare), Harald Leander (berättare)

Game of thrones - Drakarnas dans (Sagan om is och eld #5) ljudbok

Pris 109 kr
(0)
Den femte boken i Sagan om is och eld. Fortsättningen på Kampen om Järntronen, Kungarnas krig, Svärdets makt och Kråkornas fest. De sju konungarikenas framtid är osäker. Det jäser överallt i Västeros. I öster regerar Daenerys Targaryen, hennes många fiender är villiga att riskera allt för att oskadliggöra henne och hennes tre drakar. Men en ung man beger sig frivilligt iväg för att söka upp henne av helt andra skäl. Samtidigt tvingas Tyrion Lannister att fly med ett pris på sitt huvud, och ...
Ljudbok 109 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare George R. R. Martin (författare), Harald Leander (berättare), Louise Thulin (översättare), Molle Kanmert Sjölander (översättare), Ylva Spångberg (översättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 18 December 2014
Längd 48:51
Genrer Science Fiction, Romaner, Science Fiction & Fantasy, Skönlitteratur
Del i serie 5
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173488884
Den femte boken i Sagan om is och eld. Fortsättningen på Kampen om Järntronen, Kungarnas krig, Svärdets makt och Kråkornas fest. De sju konungarikenas framtid är osäker. Det jäser överallt i Västeros. I öster regerar Daenerys Targaryen, hennes många fiender är villiga att riskera allt för att oskadliggöra henne och hennes tre drakar. Men en ung man beger sig frivilligt iväg för att söka upp henne av helt andra skäl. Samtidigt tvingas Tyrion Lannister att fly med ett pris på sitt huvud, och det märkliga sällskap som blir hans allierade är inte vad de utger sig för att vara. Intriger och förräderi, maktspel och ond bråd död är ständigt närvarande. Fredlösa och präster, riddare och soldater, ädlingar och slavar, ingen går säker, ingen slipper undan. Många kommer att gå under, andra växer sig starkare i skuggan av mörkret. I tider av omvälvande förändring för ödets vindar och kampen om tronen dem samman till den mäktigaste dansen på liv och död som någonsin skådats. HBO har skapat teveserien Game of thrones, baserad på George R.R. Martins böcker, som gjort succé världen över.