Välkommen som Bokon-kund!

Nu kan du utnyttja din rabatt från SvD Accents Vinklubb

Din rabattkod är: Vinklubben
Följ de enkla stegen i guiden nedan så kan du om ett ögonblick njuta av två välskrivna vinböcker direkt i din dator, telefon eller surfplatta!

 

 

Enkel steg för steg-guide: så hämtar du vinböckerna

læs e-bøger på Kindle med Riidr

Välj bok och klicka på "köp nu"

Klicka här om du vill köpa En bok vin och här om du vill köpa En handbok vin.
Klicka på den oranga köpknappen bredvid boken.
Du får nu upp en köpruta som ser ut som på bilden här intill. 

Använd din rabattkod för att köpa boken till halva priset

Skriv in rabattkoden Vinklubben i rutan och klicka sedan på den blå knappen ”Lägg till rabattkod”. Det är viktigt att du klickar på denna knapp innan du bekräftar köpet, annars gäller inte koden. Klicka därefter på den oranga knappen med priset och texten "Bekräfta". Slutför köpet genom att ange din betalinformation (detta behöver du endast göra den första gången du handlar hos Bokon).

læs e-bøger online i browseren med Riidrs webreader
gratis smagsprøver på e-bøger

Klart – nu finns boken i ditt bibliotek!

Genom att ha registrerat dig som användare hos Bokon, har du skapat ett eget bibliotek där alla dina köpta e-böcker hamnar. För att läsa boken använder du förslagsvis någon av våra gratisappar för Iphone & Ipad eller Androidbaserade telefoner/surfplattor. Installera Bokon-appen och logga in med ditt Bokon-konto. Du får då direkt tillgång till ditt bibliotek och alla böcker som du köpt hos Bokon!

Om du vill läsa boken på din dator behöver du installera en e-boksläsare, t.ex.  gratisprogrammet Adobe Digital Editions. vilket vi rekommenderar. Denna e-boksläsare väljs då automatiskt när du klickar på ”Ladda ner”-knappen i ditt bibliotek. 

Du behöver skapa ett Adobe ID

De bägge vinböckerna har skydd mot piratkopiering, och du behöver därför skapa ett så kallat Adobe ID för att kunna läsa dem. Klicka här för att komma till registreringssidan och klicka därefter på ”Har du inget Adobe-ID?” Skapa ett ID och lägg e-post och lösenord på minnet – denna information behöver du ange i inställningarna i Bokons app första gången du läser boken.

gratis e-bøger