Så utnyttjar du ditt erbjudande från SvD accent

En bok vin och En handbok vin är skrivna av den kände sommelieren Andreas Kjörling. Som medlem i SvD accents vinklubb har du nu möjlighet att köpa dem som e-böcker för halva priset, 60 kr respektive 25 kr.

Erbjudandet är exklusivt för Bokon, och du kan börja läsa om bara några minuter! För att utnyttja ditt erbjudande använder du rabattkoden: Vinklubben

E-böckerna kan läsas i din telefon, surfplatta eller dator. Att registrera sig hos Bokon tar bara några ögonblick – klicka här nedan för att starta!

Klicka här för att skapa ett konto på Bokon nu!

Enkel steg för steg-guide: så hämtar du vinböckerna

læs e-bøger på Kindle med Riidr

Välj bok och klicka på "köp nu"

Klicka här om du vill köpa En bok vin och här om du vill köpa En handbok vin. Klicka på den oranga köpknappen bredvid boken.
Du blir nu ombedd att registrera dig som användare hos Bokon. Om du inte redan är inloggad på Bokon skriver du in dina användaruppgifter här.
Du får nu upp en köpruta som ser ut som på bilden här intill. 

Använd din rabattkod för att köpa boken till halva priset

Skriv in rabattkoden Vinklubben i rutan och klicka sedan på den blå knappen ”Lägg till rabattkod”. Det är viktigt att du klickar på denna knapp innan du bekräftar köpet, annars gäller inte koden. Klicka därefter på den oranga knappen med priset och texten "Bekräfta". Slutför köpet genom att ange din betalinformation (detta behöver du endast göra den första gången du handlar hos Bokon).

læs e-bøger online i browseren med Riidrs webreader
gratis smagsprøver på e-bøger

Klart – nu finns boken i ditt bibliotek!

Genom att ha registrerat dig som användare hos Bokon innan köpet, har du skapat ett eget bibliotek där alla dina köpta e-böcker hamnar. För att läsa boken använder du förslagsvis någon av våra gratisappar för Iphone & Ipad eller Androidbaserade telefoner/surfplattor. Installera Bokon-appen och logga in med ditt Bokon-konto. Du får då direkt tillgång till ditt bibliotek och alla böcker som du köpt hos Bokon!

Om du vill läsa boken på din dator behöver du installera en e-boksläsare, t.ex.  gratisprogrammet Adobe Digital Editions. vilket vi rekommenderar. Denna e-boksläsare väljs då automatiskt när du klickar på ”Ladda ner”-knappen i ditt bibliotek. 

Du behöver skapa ett Adobe ID

De bägge vinböckerna har skydd mot piratkopiering, och du behöver därför skapa ett så kallat Adobe ID för att kunna läsa dem. Klicka här för att komma till registreringssidan och klicka därefter på ”Har du inget Adobe-ID?” Skapa ett ID och lägg e-post och lösenord på minnet – denna information behöver du ange i inställningarna i Bokons app första gången du läser boken.

gratis e-bøger