Två gratis böcker!

Välj mellan Brilliance (ljudbok) och Ett oemotståndligt förslag (e-bok).

Mobilen eller surfplattan är en härlig reskamrat. Inte minst för möjligheten att förlora sig i en bra bok. Nu ger vi dig chansen att ladda ner två böcker helt gratis. Allt du behöver göra är att skapa ett konto här på Bokon.se och ange kampanjkoderna (se nedan) för att kunna ta del av två sköna läsupplevelser.

Obs! Rabattkoderna fungerar bara på Bokon.se, inte i appen.

Ett oemotståndligt förslag (e-bok) av Birgitta Bergin
Brilliance (ljudbok) av Marcus Sakey

Så här enkelt är det att ladda hem din gratisbok!


1. Klicka på bokens Köp nu-knapp.
2. Logga in om du redan har Bokon-konto, välj annars Registrera dig.
3. Skriv in rabattkoden och tryck på Aktivera din rabattkod.
4. Bekräfta köpet längst ned. Klart - nu finns boken i Mitt bibliotek!

För Ett oemotståndligt förslag (e-bok) använd rabattkod: vt97976ef
För  Brilliance  (ljudbok) använd rabattkod: vt4332br

Erbjudandet gäller på bokon.se t.o.m. 15/12 och varje kod gäller en gång per användare. Behöver du support klicka här.
 


 

Ett oemotståndligt förslag av Birgitta Bergin

Anna Holm är 30 år och fastighetsanalytiker från Kungälv. Livet står still. Hennes pojkvän Jesper är trevlig och jobbet är okej, men det är ändå något väsentligt som saknas. En dag får hon ett rekommenderat brev från advokatbyrån Linberg & Co. Med stigande förvåning läser hon att hon har angetts som arvtagare till fem miljoner euro. För att få ta del av arvet måste hon dock utföra ett uppdrag. Hela brevet känns fullständigt otroligt, men hon måste ju i alla fall höra vad det är hon ska göra för att få arvet. Hon bestämmer sig för att ringa advokatbyrån och boka ett möte. Två veckor senare står hon i sin nya lägenhet på Östermalm i Stockholm, redo att utföra uppdraget. Men var ska hon börja och vem är egentligen den här jetset-killen Carl-Henrik Vansbo? Ett oemotståndligt förslag är ett fängslande relationsdrama om två människor som möts under märkliga omständigheter och utvecklar en närhet som kommer förändra dem för alltid. Handlingen utspelar sig i en miljö där ytan tycks vara viktigare än innehållet och där allting går att köpa. Men vad händer när en människas fasad rämnar och den riktiga personen kommer fram? Kan kärlek förändra gamla mönster och invanda beteenden?

Hämta Ett oemotståndligt förslag (e-bok) gratis här.
Rabattkod: vt97976efBrilliance av Marcus Sakey

År 1980 föddes i USA ett stort antal barn med unika förmågor. Nu, trettiofem år senare, växer motsättningarna mellan de vanliga människorna och de specialbegåvade. Nationen håller på att slitas isär av en rad inhemska terroristattacker och allt pekar på att det är välorganiserade grupper av militanta specialbegåvade människor som står bakom attentaten. Agenten Nick Cooper jobbar för en statlig myndighet som spårar upp misstänkta terrorister. Han är själv specialbegåvad och han är den bäste i sitt slag. I ett desperat försök att avvärja en monumental terrorattack, lämnar han sin organisation för att närma sig terroristerna på egen hand. Plötsligt är han jagad från alla håll.

Hämta Brilliance (ljudbok) gratis
här.
Rabattkod: vt4332br