Aftonbladet och Bokon bjuder på storsäljare

Så här hämtar du e-boken Gideons ring helt gratis!

I Aftonbladets bilaga Söndag söndagen den 2/6 hittar du den rabattkod som du behöver för att hämta Gideons ring utan kostnad.
Följ de enkla stegen i guiden nedan så kan du om ett ögonblick njuta av Carin Gerhardsens succédeckare Gideons ring direkt i din telefon, surfplatta, dator eller Kindle! På köpet får du de första kapitlen av nästa bok i serien om Hammarbypolisen - Hennes iskalla ögon!

 

 

Enkel steg för steg-guide: så hämtar du Gideons ring helt gratis:

læs e-bøger på Kindle med Riidr

Hitta boken och klicka på "köp nu"

Sök fram Gideons ring på Bokon.se eller klicka här för att komma direkt till boken.
Klicka på den oranga köpknappen bredvid boken.
Logga in om du redan har ett konto hos Bokon, eller registrera dig om det är första gången du besöker oss (det kostar ingenting att skapa ett konto). Du får nu upp en köpruta som ser ut som på bilden här nedan. 

Använd din rabattkod för att få boken gratis.

Klicka på blå länken "Lös in rabattkod" och skriv in rabattkoden i den ruta som kommer upp (rabattkoden hittar du i Aftonbladets söndagsbilaga 2 juni). Klicka sedan på den blå knappen ”Aktivera din rabattkod”. För att få boken utan kostnad är det viktigt att du klickar på denna knapp och inte den oranga köpknappen. 

læs e-bøger online i browseren med Riidrs webreader
gratis smagsprøver på e-bøger

Klart – nu finns boken i ditt bibliotek!

Genom att ha registrerat dig som användare hos Bokon, har du skapat ett eget bibliotek där alla dina köpta e-böcker hamnar. För att läsa boken använder du förslagsvis någon av våra gratisappar för Iphone & Ipad eller Androidbaserade telefoner/surfplattor. Installera Bokon-appen och logga in med ditt Bokon-konto. Du får då direkt tillgång till ditt bibliotek och alla böcker som du köpt hos Bokon!

Om du vill läsa boken på din dator behöver du installera en e-boksläsare, t.ex.  gratisprogrammet Adobe Digital Editions. vilket vi rekommenderar. Denna e-boksläsare väljs då automatiskt när du klickar på ”Ladda ner”-knappen i ditt bibliotek.