Sommarläsning hos Bokon – för dig med Plus Premium

Välj mellan Tre sekunder, Lyckliga gatan och Fallvatten

Nu kan du som har Plus Premium njuta av en härlig sommarbok att ladda ner i början av varje månad hos Bokon och Piratförlaget! Glöm inte ladda ner din bok direkt, innan tre nya tar plats, alltid första datumet i månaden.
Du får välja en av tre titlar helt gratis – att spara permanent i ditt bibliotek. Följ de enkla stegen nedan så kan du inom några sekunder njuta av din ljudbok eller e-bok.
Du kan lyssna eller läsa i mobilen, surfplattan, dator eller Kindle!

 

God läsning önskar Bokon och Piratförlaget!

 

 

Så här gör du:

1. Klicka på boken nedan du vill lyssna på eller  läsa.

2. Klicka på Köp-knappen och skapa användarkonto hos Bokon, gratis såklart!
Har du redan ett Bokon-konto klickar du endast på köpknappen. 

3. Bekräfta att du vill ladda ned boken gratis! Och nu finns boken i ”Mitt bibliotek”.

För bästa läsupplevelse - ladda ner Bokons app till din mobil eller surfplatta.

Erbjudandet gäller en gång per användare.  Behöver du hjälp?

Läs om böckerna här!

 

läs e-böcker på Kindle med Bokon

Tre sekunder av Roslund & Hellström

”Tre sekunder är en verklig thriller, en bok där spänningen stiger och tempot stegras så till den milda grad att man kommer på sig själv med att hålla andan.” Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Han lever ett dubbelliv. Ett liv med familjen. Ett annat, hemligt, i den kriminella världen. Han måste ta makten på Sveriges värsta fängelse. Han handlar på uppdrag av polisen. Och maffian. Han inser att i det ögonblick han avslöjas blir han ett hot mot båda sidor. Han vet att det tar exakt tre sekunder att dö.

Hämta Tre sekunder som ljudbok & ebok gratis här!

 

 

 

läs e-böcker online med Bokons webreader

Lyckliga gatan av Liza Marklund

”En spännande, effektivt berättad historia, underhållande inblick i arbetet på en reaktion och ömsint skildring av den moderna skilsmässofamiljen.” Aftonbladet

Annika Bengtzon är tillbaka och arbetar som nyhetsreporter på tidningen Kvällspressen. När före detta riksdagsmannen Ingemar Lerberg hittas torterad och medvetslös i sitt hem på fashionabla Solsidan och hans fru är försvunnen, får hon i uppdrag att ta reda på sanningen.

Hämta Lyckliga gatan som ljudbok & ebok gratis här!

 

 

 

Fallvatten

Fallvatten av Mikael Niemi

”Det är mycket realistiskt.. Niemis laddade reaktionssträckor svarar mot olika aspekter av udnergången, den spöklika efter-katastrofen-stämningen, eller chockfasen när människor klättrar på varandra för att överleva ” Ulrika Milles, Dagens Nyheter

Ett intensivt regnande har plågat nordligaste Norrland hela hösten. Det är här, mot den norska gränsen, som kraftverkens enorma vattenmagasin ligger på rad. En dag händer det ofattbara. Fallvatten utspelar sig under ett enda, ödesdigert dygn i Norrbotten.

Hämta Fallvatten gratis som ljudbok & ebok här!