Zulusystrar (ljudbok) av Annika Langa, Anna Hol
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Annika Langa (författare), Anna Holmström Degerman (författare), Louise Juliusson (berättare), Josefin Neldén (berättare)

Zulusystrar ljudbok

Pris 129 kr
(0)
Ebba från Sverige och Phumeza från Sydafrika brevväxlar med varandra genom ett skolprojekt och till en början är det ganska motvilligt. Men snart inser båda att de har mer gemensamt än de tror. Phumeza har ingen pappa, men hon har en fiende i klassen som är ute efter henne, och hon vill försöka hjälpa två vänner som är fattiga och bor på gatan. Ebbas mamma är död, hon tror att hennes granne är en mördare, minst! Och hon vill hjälpa en tjej i nian som har det struligt, men vågar inte. Från oli...
Ljudbok 129 kr Pris E-Bok 129 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Annika Langa (författare), Anna Holmström Degerman (författare), Louise Juliusson (berättare), Elin Fahlstedt (illustratör), Josefin Neldén (berättare), Magnus Arwenhed (annat), Max Juras (annat), Douglas Brown (annat)
Utgiven 30 April 2021
Längd 2:21
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789172264861
Ebba från Sverige och Phumeza från Sydafrika brevväxlar med varandra genom ett skolprojekt och till en början är det ganska motvilligt. Men snart inser båda att de har mer gemensamt än de tror. Phumeza har ingen pappa, men hon har en fiende i klassen som är ute efter henne, och hon vill försöka hjälpa två vänner som är fattiga och bor på gatan. Ebbas mamma är död, hon tror att hennes granne är en mördare, minst! Och hon vill hjälpa en tjej i nian som har det struligt, men vågar inte. Från olika breddgrader hjälper tjejerna varandra och breven blir betydelsefulla höjdpunkter i tillvaron.   Med humor och värme levererar författarna en berättelse om hur stora och små problem ser likadana ut för en 10-årig tjej, oberoende av var världen man i befinner sig. Boken är genomillustrerad och karaktärer och situationer speglas brilliant genom Elin Fahlstedts fantastiska bilder.