Zombie city 2: Ensam i mörkret (ljudbok) av Ben
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Benni Bødker (författare), Benni Bödker (författare), Joakim Sædén (berättare)

Zombie city 2: Ensam i mörkret (Zombie city #2) ljudbok

Pris 115 kr
(0)
Alldeles ensam ... eller? Krille är tillbaka i sin bunker. Ensam. Han har mat och armborstet som han fick av Lea innan hon blev smittad av en zombie. Han tror att han är säker. Men zombier börjar samlas utanför. De känner lukten av honom. Snart bryter de sig in genom dörren … Zombie City är en ruggigt spännande skräckserie om Krilles kamp för att överleva i en hotfull postapokalyptisk värld där de döda lurar överallt. Benni Bødker i nyskriven zombieserie, i stil med The Walking Dead fast för...
Ljudbok 115 kr Pris E-Bok 115 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Benni Bødker (författare), Benni Bödker (författare), Marie Helleday Ekwurtzel (översättare), Simon Bukhave (illustratör), Joakim Sædén (berättare)
Utgiven 3 November 2015
Längd 0:26
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Zombie city
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175431871
Alldeles ensam ... eller? Krille är tillbaka i sin bunker. Ensam. Han har mat och armborstet som han fick av Lea innan hon blev smittad av en zombie. Han tror att han är säker. Men zombier börjar samlas utanför. De känner lukten av honom. Snart bryter de sig in genom dörren … Zombie City är en ruggigt spännande skräckserie om Krilles kamp för att överleva i en hotfull postapokalyptisk värld där de döda lurar överallt. Benni Bødker i nyskriven zombieserie, i stil med The Walking Dead fast för yngre läsare. Outhärdligt nervkittlande med svartvita rysliga illustrationer. För den som vågar! Hegas - lätta att läsa. Svåra att motstå.