Zom börjar skolan (ljudbok) av Ellen Holmboe
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ellen Holmboe (författare), Joakim Sædén (berättare)

Zom börjar skolan (Zombien Zom #1) ljudbok

145 kr
(0)
Det är dags att börja skolan för den sjuåriga zombien Zom! Det känns spännande och roligt, ända tills pappa och Zom kommer fram till skolan. Inget av de andra monstrena är som Zom. Ingen annan är en zombie och alla andra kan coola saker som inte Zom kan. Nu känns det inte alls roligt med skolan längre. Vad ska Zom göra nu? En annorlunda bok om att börja skolan. Många barn kan säkert känna igen sig i zombien Zom och känslan av att inte passa in i en ny klass. Med humor och värme skildras var...
Ljudbok 145 kr E-Bok 145 kr
Författare Ellen Holmboe (författare), Marie Helleday Ekwurtzel (översättare), Joakim Sædén (berättare), Nana Torp (illustratör)
Utgiven 2 November 2020
Längd 0:04
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Zombien Zom
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178819782
Det är dags att börja skolan för den sjuåriga zombien Zom! Det känns spännande och roligt, ända tills pappa och Zom kommer fram till skolan. Inget av de andra monstrena är som Zom. Ingen annan är en zombie och alla andra kan coola saker som inte Zom kan. Nu känns det inte alls roligt med skolan längre. Vad ska Zom göra nu? En annorlunda bok om att börja skolan. Många barn kan säkert känna igen sig i zombien Zom och känslan av att inte passa in i en ny klass. Med humor och värme skildras vardagens bekymmer, vikten av vänskap och styrkan i att vara olika utifrån Zom och de andra monster-barnen. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.