Vinbär och vemod (ljudbok) av Annica Wennström,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Annica Wennström (författare), Eva Swedenmark (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare)

Vinbär och vemod (Familjen kring La Stella #2) ljudbok

99 kr
(0)
Familjen kring La Stella: Del 2. Liselotte Pontis nystartade resebyrå går alldeles lysande och tillsammans med sin man Mario och barnen planerar hon för ett nytt liv i en stor villa på Frösön. Ett liv som ska få dem alla att slippa tänka på sveken och familjelögnerna - eller? Vinbär och vemod är en berättelse om drömmar och svikna förhoppningar. Men också om oväntad lycka och insikter om livet som är mer svårgripbara än de trott. Lyckan finns, liksom kärleken, frågan är bara; hur stort får ...
99 kr
49 kr
Författare Annica Wennström (författare), Eva Swedenmark (författare), Emma Graves (annat), Callin Öhrvall Delmar (berättare)
Utgiven 21 Juni 2016
Längd 11:52
Genrer Romantik, Romaner, Romantik & Erotik, Skönlitteratur
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174616477
Familjen kring La Stella: Del 2. Liselotte Pontis nystartade resebyrå går alldeles lysande och tillsammans med sin man Mario och barnen planerar hon för ett nytt liv i en stor villa på Frösön. Ett liv som ska få dem alla att slippa tänka på sveken och familjelögnerna - eller? Vinbär och vemod är en berättelse om drömmar och svikna förhoppningar. Men också om oväntad lycka och insikter om livet som är mer svårgripbara än de trott. Lyckan finns, liksom kärleken, frågan är bara; hur stort får priset bli?