Vikingarnas världsrike (ljudbok) av Else Christ
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Else Christensen (författare), Per Juhlin (berättare)

Vikingarnas världsrike (Historiens vändpunkter #3) ljudbok

75 kr
(0)
År 787 kan förfärade brittiska munkar berätta om blonda krigare från norr, som plundrar, våldtar och efterlämnar kloster som rykande ruinhögar...vikingarnas era har inletts.De nordiska inkräktarnas smidiga slagskepp för emellertid dem inte bara på plundringståg. Affärssinne och äventyrslusta för dem också till Fjärran Österns outforskade riken samt till det mer eller mindre oupptäckta Amerika. Boken ingår som en fristående del i bokserien Historiens vändpunkter, som är framtagen och utveckl...
75 kr
Författare Else Christensen (författare), Per Juhlin (berättare), Patrik Axelsson (översättare), Sofie Flachs Melson (annat), Carsten Yttesen (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 27 December 2018
Längd 4:33
Genrer Historia & Arkeologi, Fackböcker
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178271603
År 787 kan förfärade brittiska munkar berätta om blonda krigare från norr, som plundrar, våldtar och efterlämnar kloster som rykande ruinhögar...vikingarnas era har inletts.De nordiska inkräktarnas smidiga slagskepp för emellertid dem inte bara på plundringståg. Affärssinne och äventyrslusta för dem också till Fjärran Österns outforskade riken samt till det mer eller mindre oupptäckta Amerika. Boken ingår som en fristående del i bokserien Historiens vändpunkter, som är framtagen och utvecklad av tidningen Världens Historia. Varje titel i denna serie böcker har som ambition att ta med läsarna på ett spännande och otraditionellt strövtåg genom historiens mest avgörande händelser.