Vid nattens ände (ljudbok) av Jan-Philipp Sendk
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jan-Philipp Sendker (författare), Niklas Falk (berättare)

Vid nattens ände (Kina-serien #3) ljudbok

Pris 115 kr
(0)
Författaren till världssuccén ”Konsten att höra hjärtslag” är tillbaka med den tredje delen i Kina-trilogin – en spännande thriller som också är ett laddat relationsdrama. Under en resa till Kina drabbas den amerikanske journalisten Paul Leibovitz och hans Christine av alla föräldrars värsta mardröm: deras fyraåriga son försvinner. Han återfinns efter mindre än ett dygn men familjen varnas för att de som fört bort sonen kommer att försöka på nytt. Den enda säkra platsen är den amerikanska amb...
Ljudbok 115 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jan-Philipp Sendker (författare), Anders Timrén (annat), Niklas Falk (berättare), Jesper Festin (översättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 21 Augusti 2019
Längd 10:00
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Serie Kina-serien
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178272341
Författaren till världssuccén ”Konsten att höra hjärtslag” är tillbaka med den tredje delen i Kina-trilogin – en spännande thriller som också är ett laddat relationsdrama. Under en resa till Kina drabbas den amerikanske journalisten Paul Leibovitz och hans Christine av alla föräldrars värsta mardröm: deras fyraåriga son försvinner. Han återfinns efter mindre än ett dygn men familjen varnas för att de som fört bort sonen kommer att försöka på nytt. Den enda säkra platsen är den amerikanska ambassaden i Peking, tusentals kilometer bort. Men hur ska de kunna ta sig dit när militären och polisen söker efter dem och kontrollerar alla flyktvägar? På den farofyllda resan måste de ta hjälp från främlingar, men hur ska de veta vilka de kan lita på?